8 Σεπτέμβριος 2016, 21:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Σεπτέμβριος 2016, 20:29

Συλλεκτικά γραμματόσημα από τα ΕΛΤΑ για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ

  • Συλλεκτικά γραμματόσημα από τα ΕΛΤΑ για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ

Συλλεκτικά γραμματόσημα θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου από τα ΕΛΤΑ προς τιμήν της μακρόχρονης παρουσίας και συνεισφοράς του ΠΑΟΚ στον ελληνικό αθλητισμό, καθώς συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση ενός από τα ιστορικά αθλητικά σωματεία της χώρας, με πολλές κατακτήσεις και έπαθλα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ιστορική επέτειος συμπίπτει με το Έτος Ελλάδας-Ρωσίας και στο πλαίσιο αυτό θα διεξαχθεί, την ίδια μέρα με την κυκλοφορία των γραμματοσήμων, αγώνας μπάσκετ μεταξύ ΠΑΟΚ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Όσον αφορά τη διάθεση των συλλεκτικών γραμματοσήμων, στο Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 38, θα λειτουργεί ειδική αναμνηστική σφραγίδα από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ., δίνοντας τη μοναδική ευκαιρία στους φίλους του ΠΑΟΚ και του γραμματοσήμου να δημιουργήσουν τα δικά τους συλλεκτικά φιλοτελικά προϊόντα.

Παράλληλα, από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 τα ταχυδρομεία θα κυκλοφορήσουν αναμνηστικά συλλεκτικά προϊόντα τα οποία συνδυάζουν την ιστορική επέτειο, τους εορτασμούς για το έτος ελληνορωσικής φιλίας και τον αγώνα μπάσκετ που θα διεξαχθεί.