7 Σεπτέμβριος 2016, 10:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Σεπτέμβριος 2016, 10:49

Τρεις νεκροί στη Μεσσηνία από τη σφοδρή κακοκαιρία (φωτο, βίντεο)

  • Τρεις νεκροί στη Μεσσηνία από τη σφοδρή κακοκαιρία (φωτο, βίντεο)
    Εικόνες από την Καλαμάτα (φωτ.: eleftheriaonline.gr)
  • Τρεις νεκροί στη Μεσσηνία από τη σφοδρή κακοκαιρία (φωτο, βίντεο)
  • Τρεις νεκροί στη Μεσσηνία από τη σφοδρή κακοκαιρία (φωτο, βίντεο)

Στους τρεις ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από την κακοκαιρία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας το τελευταίο 24ωρο.

Όπως έγινε γνωστό από το κέντρο της Πυροσβεστικής, νεκρές είναι μία 63χρονη με κινητικά προβλήματα και μία 80χρονη στην πόλη της Καλαμάτας, οι οποίες ανασύρθηκαν από πλημμυρισμένα υπόγεια, ενώ ένας 90χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Θουρία, το οποίο όμως δεν έχει πλημμυρίσει και εκτιμάται οτι πιθανότατα πέθανε απο άλλη αιτία.

Στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να εντοπίσουν μια 60χρονη που αγνοείται. Το αυτοκίνητό της βρέθηκε σε βενζινάδικο με τα αλάρμ αναμμένα, αλλά η ίδια παραμένει άφαντη.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία, και όλος ο κρατικός μηχανισμός, είναι σε πλήρη επιφυλακή, κυρίως στη δυτική Ελλάδα, τη Μεσσηνία, την κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία, όπου εκδηλώνονται τα πιο έντονα φαινόμενα, ενώ στην Καλαμάτα, για την άντληση υδάτων έχουν μεταβεί ενισχύσεις και συγκεκριμένα 20 αντλίες από την Αθήνα και 12 από την Τρίπολη.