6 Σεπτέμβριος 2016, 16:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Σεπτέμβριος 2016, 16:44

Ιδιοκτήτης ταβέρνας στα Άνω Λιόσια πυροβόλησε εναντίον συνεργείου του ΔΕΔΔΗΕ

  • Ιδιοκτήτης ταβέρνας στα Άνω Λιόσια πυροβόλησε εναντίον συνεργείου του ΔΕΔΔΗΕ

Ιδιοκτήτης ταβέρνας στα Άνω Λιόσια κατηγορείται ότι χτύπησε μέλος συνεργείου του ΔΕΔΔΗΕ, που είχε μεταβεί, το μεσημέρι της Δευτέρας (5/9), στο σημείο προκειμένου να «προβεί σε αποξήλωση του καλωδίου της κομμένης λόγω χρέους παροχής, μετά από επανειλημμένες παραβιάσεις της από τον πελάτη», και στη συνέχεια πυροβόλησε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της εταιρείας, μέσα στο οποίο –σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ– βρίσκονταν δύο ακόμη μέλη του συνεργείου.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία, καθώς κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία μετά τις μηνύσεις που υπέβαλαν ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας και οι εργαζόμενοι.

Ο ΔΕΔΔΗΕ, με αφορμή την «πρωτοφανή εγκληματική επίθεση κατά εργαζομένων του», υπογραμμίζει ότι «η ανοχή σε οποιουδήποτε είδους φαινόμενα άσκησης βίας είναι μηδενική». Επίσης, γνωστοποιεί ότι συνεργείο της Εταιρίας, συνοδεία επίλεκτης αστυνομικής δύναμης, μετέβη εκ νέου στην εν λόγω επιχείρηση και προέβη στην κατάργηση του καλωδίου παροχής του πελάτη από στύλο «εν μέσω έντονων φραστικών επιθέσεων από αγνώστους παρισταμένους».