5 Σεπτέμβριος 2016, 21:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2016, 21:33

ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενώνουν και πάλι δυνάμεις

  • ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενώνουν και πάλι δυνάμεις
    Ο αρχηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Νικ Καλάθης και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ με τη νέα φανέλα της ομάδας

Ο ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods παρουσίασαν την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 τη χορηγική τους συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. H παρουσίαση έγινε στα νέα ιδιόκτητα γραφεία του ΟΠΑΠ. Η κορυφαία εταιρεία του κλάδου τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον Παναθηναϊκό και ως μέγας χορηγός θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μέσω του δημοφιλούς παιχνιδιού του, «Πάμε Στοίχημα».

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία δηλώνοντας:

«Επισημοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο τη συνέχιση μίας κορυφαίας συνεργασίας μετά από μία μικρή διακοπή δύο ετών. […] Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε την πορεία του Παναθηναϊκού Superfoods στην επίτευξη των στόχων του. Ευχόμαστε, η επιστροφή του στο “Πάμε Στοίχημα”, να σηματοδοτήσει και ένα νέο κύκλο μεγάλων επιτυχιών». 

Την μεγάλη προσφορά του ΟΠΑΠ στον ελληνικό αθλητισμό εξήραν τα στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, υπογραμμίζοντας την εξαιρετική σημασία της στήριξης που προσφέρει η ΟΠΑΠ στην ελληνική παραολυμπιακή ομάδα που αυτές τις μέρες δίνει τη μάχη της στο Ρίο.


Τα στελέχη των δύο εταιρειών και παίκτες της ΚΑΕ στην επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας τους

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πραγματικά ευτυχείς που συνεργαζόμαστε εκ νέου με τον ΟΠΑΠ -και πιο συγκεκριμένα με το “Πάμε Στοίχημα”- ο οποίος επί δεκαετίες στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό, τον πολιτισμό και την κοινωνία. […] Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον επαγγελματικό αθλητισμό, με κορυφαία brands, σπουδαίους αθλητές και ισχυρούς χορηγούς, δεν πρέπει να ξεχνάμε και εκείνους που με προσωπικές θυσίες μας κάνουν υπερήφανους και τιμούν την πατρίδα μας. Ειδικότερα δε τους ανθρώπους με ειδικές ικανότητες, που θα συμμετάσχουν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες παραδίδοντας μαθήματα ζωής».

Προανήγγειλε μάλιστα ότι σε συνεργασία με την ΟΠΑΠ θα αναλάβουν ενέργειες για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες για να τις στηρίξουν αλλά και να ευαισθητοποιήσουν την ελληνική κοινωνία.

Ο προπονητής της ομάδας Αργύρης Πεδουλάκης από την πλευρά του, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, στις δύσκολες εποχές που ζούμε, να έχει δίπλα της τον ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ είναι ένας από τους πυλώνες που βοήθησαν το ελληνικό μπάσκετ να φτάσει τόσο ψηλά».


Ντάμιαν Κόουπ και Παναγιώτης Τριαντόπουλος 

Τη συνεργασία εξήρε και ο αρχηγός της ομάδας Νικ Καλάθης σημειώνοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα συνεργασία. Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η πιο επιτυχημένη της τελευταίας εικοσαετίας στην Ευρώπη. […] Για εμάς ο ΟΠΑΠ δεν είναι απλά ένα λογότυπο στη φανέλα μας, είναι πολλά περισσότερα και είμαι βέβαιος πως στο άμεσο μέλλον θα κάνουμε κοινές ενέργειες για τη στήριξη των αδύναμων κοινωνικά ομάδων».

Το παρών στην εκδήλωση εκτός των ομιλητών έδωσαν επίσης ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, οι παίκτες Γιάννης Μπουρούσης, Νίκος Παππάς, Μάικ Τζέιμς, Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Αριστείδης Χριστόπουλος.