5 Σεπτέμβριος 2016, 11:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2016, 12:10

Άρχισε η δίκη για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυς

  • Άρχισε η δίκη για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυς
    Η Δημητρίνα Μπορίσοβα, μητέρα της 4χρονης Άννυς, οδηγείται στο Κακουργιοδικείο Αθηνών (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)

Έχοντας στο κεφάλι της ένα μπουφάν προκειμένου να αποφύγει τον φωτογραφικό φακό, η Δημητρίνα Μπορίσοβα, μητέρα της 4χρονης Άννυς, έφτασε στο Κακουργιοδικείο Αθηνών. Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο δικαστήριο οδηγήθηκε και ο 27χρονος πατέρας, γνωστός ως «Σάββας», αλλά και ο 30χρονος φίλος του, γνωστός ως «Νικολάι», ο οποίος ήταν παρών σε όσα έγιναν στη σορό της μικρής.

Η δίκη των πρωταγωνιστών της άγριας δολοφονίας που έγινε το Πάσχα του 2015 ξεκίνησε σήμερα ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου.

Με την έναρξη της διαδικασίας, η μητέρα της Άννυς ζήτησε από το δικαστήριο να μην καθήσει δίπλα στον πατέρα, και συγκατηγορούμενό της, καθώς, όπως είπε κλαίγοντας, δεν θέλει να καθήσει δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο «που έκανε ό,τι έκανε στο παιδί μου».

Το δικαστήριο δέχθηκε το αίτημά της, και έτσι ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι κάθησαν οι δύο συγκατηγορούμενοί τους και η μεταφράστρια βουλγαρικών. Επί της διαδικασίας, η υπεράσπιση του 30χρονου Νικολάι υπέβαλε ένσταση ακυρότητας του κλητήριου θεσπίσματος, καθώς δεν έχει μεταφερθεί στα βουλγαρικά το παραπεμπτικό βούλευμα.