3 Σεπτέμβριος 2016, 23:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Σεπτέμβριος 2016, 23:32

Παντρεύτηκε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος την ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη

  • Παντρεύτηκε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος την ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Παλαιού Αγίου Παντελεήμονα, παντρεύτηκαν το Σάββατο ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και η Σόνια Σαββίδη, ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη. Την νύφη συνόδευσαν ποντιακοί ήχοι, από συγκρότημα με παραδοσιακές φορεσιές.

Στους πρόποδες του Ολύμπου έγινε ο γάμος του πρώην γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και της ανιψιάς του Πόντιου επιχειρηματία, με σχετικά λίγους (περίπου 250) καλεσμένους, και κουμπάρους την Γιούλη Στυλιανίδη και τον Λάζαρο Αγγελίδη. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικωστας, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, η Εύα Καϊλή, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, κ.ά.

Ακολούθησε γλέντι στην κεντρική πλατεία του Παλαιού Αγίου Παντελεήμονα, με το μενού να περιλαμβάνει συνταγές της Μακεδονίας. Μοτίβο του γάμου ήταν η ελιά, η οποία μάλιστα κοσμούσε και το προσκλητήριο. Ο γαμπρός, πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ανέβασε μία φωτογραφία από τις ετοιμασίες του στο Facebook. Αφού φόρεσε το γαμπριάτικο κουστούμι, κάθισε να τον ξυρίσουν οι φίλοι του!