1 Σεπτέμβριος 2016, 19:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Σεπτέμβριος 2016, 18:24

Γραφείο πρωθυπουργού και στη Θεσσαλονίκη

  • Γραφείο πρωθυπουργού και στη Θεσσαλονίκη
    Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχεται στο Μέγαρο Μαξίμου εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας ενόψει ΔΕΘ (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)

Έδρα και στη Θεσσαλονίκη αποκτά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Αυτό ανακοίνωσε στους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, στη διάρκεια συνάντησης που είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει των εγκαινίων και της επίσκεψής του στην 81η ΔΕΘ, στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου. Στο...παράρτημα του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιεί συναντήσεις με τους φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας αλλά και συναντήσεις με ηγέτες των χωρών των Βαλκανίων, όταν εκείνοι επισκέπτονται την Ελλάδα.

Υποδεχόμενος τους παραγωγικούς φορείς στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός τούς κάλεσε να γίνουν σύμμαχοι στην μεγάλη προσπάθεια για ανάκαμψη και παραγωγική ανασυγκρότηση.

«Θα προσπαθήσουμε αυτός ο διάλογος να μη γίνεται επετειακά και ευκαιριακά κάθε Σεπτέμβρη που είναι η ΔΕΘ, αλλά να είναι διαρκής, προκειμένου να μπορούμε να βρίσκουμε τις βέλτιστες δυνατές λύσεις πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και αντιμετωπίζουμε», τόνισε.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τον πρωθυπουργό, οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων έθεσαν όλα τα ζητήματα που τους αφορούν, αλλά και γενικότερα ζητήματα, όπως τα θέματα της ρευστότητας και των «κόκκινων δανείων», αλλά και τοπικά θέματα, όπως αυτό που αφορά το λιμάνι της πόλης. Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης δεν θα μετακινηθεί.