26 Αύγουστος 2016, 18:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Αύγουστος 2016, 09:53

Ετοιμάζει βαλίτσες για Αμερική ο Πόντιος αήττητος Γιάννης Μανουηλίδης (φωτο)

  • Ετοιμάζει βαλίτσες για Αμερική ο Πόντιος αήττητος Γιάννης Μανουηλίδης (φωτο)
    Ο 15χρονος Πόντιος αθλητής Γιάννης Μανουηλίδης (Φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης για το pontos-news.gr)

Συνεχίζει να είναι αήττητος και ετοιμάζει βαλίτσες το Δεκέμβριο για την Αμερική ο 15χρονος Γιάννης Μανουηλίδης, αθλητής του «Μέγα Αλέξανδρου» Μαγούλας, προκειμένου να προπονηθεί για δυο βδομάδες σε ένα από το μεγαλύτερα αμερικανικά γυμναστήρια, το Wild Card.

Εκεί θα δείξει το ταλέντο του στους μεγαλύτερους και έμπειρους πυγμάχους. Εκεί θα δουν τι έχει να τους «πει» ο μικρός Πόντιος με το… τιγρίσιο βλέμμα του.

Ευχαριστώντας τον προπονητή του «Mallios Team» Γρηγόρη Μάλλιο για την άψογη συνεργασία τους, καθώς ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του αθλητή και της αμερικανικής ακαδημίας, ο Κώστας Χαζαρίδης, προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» Μαγούλας, δηλώνει στο pontos-news.gr: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, το αξίζει ο αθλητής μου». Στόχος του είναι να στείλει και άλλους αθλητές του εκεί. «Είμαι ο πρώτος που θέλω να τους στείλω. Θέλω 100% να πάνε», απάντησε όταν τον ρωτήσαμε αν θεωρεί θετικό ή αρνητικό για το σωματείο του να φεύγουν τέτοιοι αθλητές σε άλλες ακαδημίες.


Ο Κώστας Χαζαρίδης με το μέλλον του σωματείου του (φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης για το pontos-news.gr)

«Πιστεύω πως θα συναντήσω το μέλλον μου», δηλώνει χαρούμενος ο νεαρός αθλητής στο pontos-news.gr, ο οποίος δεν παραμελεί τις σπουδές του, καθώς, όπως λέει, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να τις τελειώσει.

Ο Γιάννης Μανουηλίδης είναι ο πρώτος ανήλικος αθλητής πυγμαχίας που φεύγει επίσημα για προπόνηση σε αθλητικό φορέα - κολοσσό.

«Θα δουν πώς κινείται, αν όντως τους κάνει...», συμπληρώνει ο προπονητής του Συλλόγου. «Είναι ανήλικος, θα προπονηθεί για δυο βδομάδες και μόλις ενηλικιωθεί θα επιλέξει τι θα κάνει». Από κει και πέρα θα είναι η επιλογή του αθλητή αν θέλει να μείνει στην Αμερική και να συνεχίσει την καριέρα του εκεί, ή αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Εμείς να ευχηθούμε στον μικρό Πόντιο αθλητή καλή προπόνηση και πολλές επιτυχίες!

Βασίλης Καρυοφυλλίδης