24 Αύγουστος 2016, 23:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Αύγουστος 2016, 08:32

Τα αερόστατα της ΔΕΘ πετούν σε οκτώ πόλεις της Βόρειας Ελλάδας

  • Τα αερόστατα της ΔΕΘ πετούν σε οκτώ πόλεις της Βόρειας Ελλάδας
    (Φωτ.: tif.helexpo.gr)

Η 81η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) «πετάει» φέτος σε οκτώ πόλεις της Βόρειας Ελλάδας και απευθύνει πρόσκληση σε όλους να επισκεφθούν τη μεγάλη εκθεσιακή διοργάνωση, που θα διεξαχθεί από 10-18 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ο στόλος από αερόστατα της ΔΕΘ, η οποία γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια από την ίδρυση της, θα προσγειωθεί σε οκτώ πόλεις της ευρύτερης περιοχής και θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να πετάξει και να νιώσει λίγη από τη «μαγεία» της 81ης ΔΕΘ. Τα αερόστατα θα έχουν εξέχουσα θέση και κατά τη διάρκεια της έκθεσης τόσο μέσα στο εκθεσιακό κέντρο, όσο και εντός της Θεσσαλονίκης, δίνοντας την ευκαιρία για σύντομα ταξίδια στους αιθέρες σε όσους τα επιλέξουν.


(Φωτ.: tif.helexpo.gr)

Η παρουσία τους ξεκινά από τις 29 Αυγούστου στις Σέρρες (πλατεία Ελευθερίας) και συνεχίζουν στις 30 του μήνα στο Κιλκίς (πάρκο Βενιζέλου), στις 31 στην Έδεσσα (πλατεία Στογιαννάκη), την 1η Σεπτεμβρίου θα βρεθούν στην Κοζάνη (πλατεία Νίκης), στις 2 Σεπτεμβρίου στην Λάρισα (στην κεντρική πλατεία), στις 3 του μήνα στην Κατερίνη (στην πλατεία Ελευθερίας), στις 4 στην Καβάλα (στην πλατεία Ελευθερίας) και ολοκληρώνουν τη διαδρομή τους στις 5 Σεπτεμβρίου στην Βέροια (στην κεντρική πλατεία).

Όσοι επισκεφτούν τα αερόστατα (θα βρίσκονται σε κάθε πόλη στις 19:00) εκτός από το ενημερωτικό υλικό που θα λάβουν για την 81η ΔΕΘ, θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν και σε κληρώσεις με δώρο δωρεάν πτήση με αερόστατο!