23 Αύγουστος 2016, 16:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Αύγουστος 2016, 14:49

Τηλεοπτικές άδειες και το μενού των 12.000 ευρώ

  • Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για τις επτά τηλεοπτικές άδειες
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Από κρεβάτια και χημικές τουαλέτες μέχρι πλούσιο μενού από κέτερινκ έχει προβλεφθεί για τους εννέα υποψηφίους και τους συνεργάτες τους, οι οποίοι στις 30 Αυγούστου θα διαβούν την πόρτα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης στην Καλλιθέα, για να συμμετάσχουν στη μαραθώνια δημοπράτηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας. Κι επειδή οι συμμετέχοντες δεν θα μπορούν να βγουν έξω από το κτήριο της ΓΓΕ, οι διοργανωτές φρόντισαν για όλες τις ανάγκες κατά την παραμονή τους εκεί.

Έτσι, εκτός από πτυσσόμενα κρεβάτια που πρόσφερε ο Ελληνικός Στρατός για την ξεκούραση τους και χημικές τουαλέτες, θα υπάρχει μπουφές στο ισόγειο με πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό και βραδινό.

Το μενού θα περιλαμβάνει απ' όλα. Καφέ, χυμούς, κέικ, κρουασάν και άλλα γλυκά, ποικιλία σάντουιτς μέχρι μοσχαράκι νουά, γεμιστό ρολό κοτόπουλο, μαριναρισμένο χοιρινό, μπριάμ λαχανικών φούρνου και σαλάτα, γεμιστό ρολό χοιρινό, μπιφτέκια, παστίτσιο, γεμιστά και παγωτά.

Τη σίτιση έχει αναλάβει εταιρεία κέτερινγκ έναντι 12.000 ευρώ, ο λογαριασμός όμως δεν θα πληρωθεί από τη ΓΓΕ αλλά από τους ίδιους τους υποψήφιους. Πώς; Από το παράβολο των 30.000 ευρώ που έχει πληρώσει ο καθένας.