12 Σεπτέμβριος 2013, 08:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:06

Τον πέταξε από γκρεμό μια εβδομάδα μετά τον γάμο τους

  • Τον πέταξε από γκρεμό μια εβδομάδα μετά τον γάμο τους

Τραγική κατάληξη είχε ο καυγάς ενός ζευγαριού στο εθνικό πάρκο Γκλάσιερ Μοντάνα στις ΗΠΑ, οκτώ μόλις ημέρες μετά από τον γάμο τους.

Η 22χρονη Τζόρνταν Λιν Γκράχαμ ομολόγησε ότι έσπρωξε τον 25χρονο σύζυγό της, Κόντι Τζόνσον από ένα γκρεμό στις 7 Ιουλίου, όπως μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο δικαστικό έγγραφο που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι νεόνυμφοι άρχισαν να καυγαδίζουν στη διάρκεια περιπάτου στο πάρκο. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και, όπως ανέφερε στο FBI, η Γκράχαμ ο άντρας της την άρπαξε από το χέρι κατά τη διάρκεια του καυγά.

«Η Γκράχαμ δήλωσε ότι θα μπορούσε απλά να είχε φύγει, αλλά εξαιτίας του θυμού που ένιωθε, έσπρωξε με τα δυο της χέρια τον άντρα της, ενώ εκείνος είχε γυρισμένη την πλάτη του προς αυτή, με αποτέλεσμα να πέσει από τον γκρεμό με το κεφάλι», σημειώνεται στο έγγραφο.

Η σορός του Τζόνσον εντοπίστηκε στα μέσα του Ιουλίου.

Η 22χρονη προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα, αναφέρουν ομοσπονδιακοί ερευνητές, υποστηρίζοντας ότι η τελευταία φορά που είδε τον άντρα της ήταν στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου καθώς αυτό απομακρυνόταν από το σπίτι τους.

Η Γκράχαμ αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία δευτέρου βαθμού και εάν καταδικαστεί θα της επιβληθεί ισόβια ποινή φυλάκισης, όπως μετέδωσε το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Φίλοι της Γκράχαμ αποκάλυψαν στις αρχές ότι η γυναίκα είχε μάλλον μετανιώσει για το γάμο της και σκόπευε να το αποκαλύψει σύντομα στο θύμα.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, naftemporiki.gr