11 Σεπτέμβριος 2013, 15:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:06

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με ποντιακά χορευτικά επί σκηνής!

  • Η Νατάσα Θεοδωρίδου καλημερίζει από μίλια μακριά

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με ποντιακά χορευτικά επί σκηνής!

Στην Δράμα θα βρεθεί ανήμερα του Σταυρού η Νατάσα Θεοδωρίδου και θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο γήπεδο της Δόξας Δράμας με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τον σύλλογο να λύσει κάποια απο τα προβλήματα που υπάρχουν. Η πρόταση έγινε πριν λίγες μέρες και η ίδια αμέσως απάντησε θετικά.

Η αγάπη του κόσμου στην Δράμα είναι δεδομένη και η Νατάσα ήθελε πολύ να βρεθεί εκεί λίγο πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα με τον Στέλιο Ρόκκο, τον Κώστα Μαρτάκη και την Θωμαή Απέργη. Αυτή ηταν η καλύτερη αφορμή. Μάλιστα θα έχει την δυνατότητα να ερμηνεύσει live για πρώτη φορά και το νέο της κομμάτι που υπογράφει ο Αντώνης Βαρδής και ο Βασίλης Γιαννόπουλος.

Στην συναυλία που θα γίνει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, θα δούμε και Ποντιακά χορευτικά από Ποντιακούς συλλόγους της περιοχής όπου μαζί με την Νατάσα θα τραγουδήσει και ο λυράρης Κώστας Θεοδοσιάδης. Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ όμορφη κίνηση απο την τραγουδίστρια που πολλές φορές έχει δείξει ευαισθησία σε τέτοια θέματα και προσπαθεί να βοηθήσει με το χάρισμα που της έδωσε ο θεός και αυτό βέβαια είναι η μοναδική της φωνή.

Πηγή: newspistol.gr