19 Αύγουστος 2016, 13:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Οκτώβριος 2016, 13:26

Ξεχάστε το Facebook, ήρθε το ελληνικό κοινωνικό δίκτυο YAGREK!

  • Ξεχάστε το Facebook, ήρθε το ελληνικό κοινωνικό δίκτυο YAGREK!
    Ήρθε το νέο ελληνικό κοινωνικό δίκτυο YAGREK

Όλοι ξέρουν το facebook, στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι ήδη εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο. Πόσοι όμως γνωρίζουν το www.yagrek.com, το καινούργιο ελληνικό κοινωνικό δίκτυο; Το pontos-news.gr επικοινώνησε με τον δημιουργό του Γιάννη Πολίτοφ, για να μοιραστεί με όλους τις σκέψεις και το όραμά του για τη νέα πρωτοβουλία του.

Γ. Πολίτοφ: «Η ιδέα μου ήταν να δημιουργήσω έναν ψηφιακό ελληνικό πλανήτη, όπου Έλληνες και φιλέλληνες από όλον τον κόσμο θα μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας».

Πρόκειται για το δεύτερο μεγάλο εγχείρημα του ταλαντούχου Πόντιου ηθοποιού-σκηνοθέτη, μετά τη συμμετοχή του στο Φεστιβάλ των Καννών με την ταινία μικρού μήκους Φιλοσοφία. Το δίκτυο YAGREK πήρε σάρκα και οστά στις 15 Αυγούστου, μια σημαντική μέρα για τον ελληνισμό κατά την οποία τιμάται η γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.


Ο εμπνευστής της ιδέας, Γιάννης Πολίτοφ

YAGREK στα ρωσικά σημαίνει «Είμαι Έλληνας». Η ονομασία αυτή επιλέχτηκε γιατί δηλώνει την περηφάνεια του κάθε Έλληνα για την καταγωγή του και τον πολιτισμό του.

«Δουλέψαμε σκληρά εγώ και μερικοί συνεργάτες μου για να δημιουργήσουμε αυτό το δίκτυο, αυτόν τον ψηφιακό τόπο όπου θα μπορεί ο κάθε Έλληνας να είναι κοντά στον άλλον. Σας καλούμε όλους τους Έλληνες και φιλέλληνες να γραφτείτε στο κοινωνικό μας δίκτυο και να το διαδώσετε για να γίνει γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο» δήλωσε στο pontos-news.gr ο ομογενής από τη Μόσχα, Γιάννης Πολίτοφ.

Το κοινωνικό δίκτυο YAGREK είναι διαθέσιμο στην ελληνική γλώσσα αλλά και στην αγγλική, τη ρωσική, τη γερμανική, την ισπανική και την πορτογαλική.