16 Αύγουστος 2016, 11:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Αύγουστος 2016, 11:14

Εντόκεν η καμπάνα του Κώστα Αγέρη, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο

Την ημέρα της Παναγίας, στις 15 Αυγούστου, επέλεξε ο Κώστας Αγέρης να παρουσιάσει το βίντεο κλιπ για το ήδη επιτυχημένο τραγούδι «Ντως καμπάνα», από τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Για να μην ξεχνώ, θυμάμαι.

Το pontos-news.gr συνάντησε τον Κώστα Αγέρη στην Παναγία Σουμελά, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο.

Ημερομηνία που διάλεξε να βγάλει το βίντεο κλιπ καθόλου τυχαία, όπως δηλώνει ο δημοφιλής καλλιτέχνης στο pontos-news.gr. «Θέλησα να το ανεβάσω σήμερα που γιορτάζει η Παναγία, και είναι μια τόσο μεγάλη γιορτή για όλο τον κόσμο», λέει χαρούμενος, και συνεχίζει: «Ήθελα να το αφιερώσω στην Παναγία».

Το «Ντως καμπάνα» είναι ένα τραγούδι για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, σε στίχους Βασίλη Μωυσιάδη και μουσική Κώστα Αγέρη. Για να γυριστεί το βίντεο κλιπ, καμπάνες… χτύπησαν σε αρκετά σημεία της βόρειας Ελλάδας. Αλωνάκια, Σέρβια, Νέα και Παλαιά Χαραυγή, Ακρινή και Εορδαία «εκπροσωπούνται» σε αυτό το βίντεο διάρκειας έξι λεπτών, που μέσα σε 24 ώρες έχει συγκεντρώσει αρκετά «χτυπήματα» στο YouTube.


Φωτογραφία από το προφίλ του Κώστα Αγέρη στο Facebook

«Φυσικά και είμαι ικανοποιημένος από τις πωλήσεις του CD, αλλά, περισσότερο από όλα, είμαι χαρούμενος καθώς η ποντιακή μουσική αλλά και ένα τραγούδι για τη Γενοκτονία μπαίνει σε κάθε σπίτι», τονίζει ο Κώστας Αγέρης.

Στο «Ντως καμπάνα» τραγουδούν οι: Στάθης Νικολαΐδης, Δημήτρης Καρασαββίδης, Αλέξης Παρχαρίδης, Κώστας Θεοδοσιάδης, Γιάννης Παπαγερίδης, Κώστας Αγέρης.

Βασίλης Καρυοφυλλίδης