14 Αύγουστος 2016, 20:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Αύγουστος 2016, 21:00

Πυροσβέστης έχασε τη ζωή του σε φωτιά στο Παρόρι Βοιωτίας

  • Μυστήριο με το θάνατο 18χρονης στη Γλάστρα Αχαΐας
    (Φωτ. αρχείου)

Πυροσβέστης πενταετούς θητείας έχασε σήμερα τη ζωή του κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης της Πυροσβεστικής σε πυρκαγιά στο Παρόρι της Βοιωτίας. Ο 49χρονος, όπως μεταδίδει το Lamiastar.gr, επιχειρούσε μαζί με τους συναδέλφους του στην κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι.

Ο πυροσβέστης φέρεται να ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και να λιποθύμησε, μπροστά στους συναδέλφους του.

Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τεχνητές αναπνοές και μαλάξεις προκειμένου να τον συνεφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ασθενοφόρο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πυροσβέστης υπηρετούσε στο πυροσβεστικό κλιμάκιο της Αμφίκλειας.

«Ας είναι ο τελευταίος άνθρωπος που χάνεται στις πυρκαγιές. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και ολόκληρο το Πυροσβεστικό Σώμα, τα μέλη του οποίου και εφέτος δίνουν άνιση μάχη με τις φωτιές. Άνθρωποι που με ελάχιστα μέσα δίνουν τα πάντα για την ασφάλεια των υπολοίπων. Τους ευχαριστούμε», αναφέρει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του.