14 Αύγουστος 2016, 16:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Αύγουστος 2016, 17:07

Αυτοί που σου λένε το φλιτζάνι στο... κινητό σου – Ειδικά apps

  • Αυτοί που σου λένε το φλιτζάνι στο... κινητό σου – Ειδικά apps

Αστείρευτη είναι η ευρηματικότητα των Ελλήνων όταν πρόκειται να βγάλουν λεφτά... Έχοντας καταγράψει προφανώς την αγωνία πολλών να μάθουν το (αβέβαιο) μέλλον τους, είτε λόγω κρίσης είτε απλά γιατί τους βασανίζει τι θα κάνουν με τον καλό ή την καλή τους, μια ομάδα Σαλονικιών αποφάσισε να τους το εξασφαλίσει και μάλιστα εύκολα και γρήγορα. Έναντι αντιτίμου φυσικά...

Οι άνθρωποι του Καφέ Ωκεανός ανέπτυξαν και διαθέτουν την εφαρμογή Καφεμαντεία Greek Style, που μπορεί κάποιος να κατεβάσει στο κινητό του και να περιμένει το διάβασμα του φλιτζανιού του!

Η σειρά είναι: πίνεις τον καφέ σου, γυρίζεις το φλιτζάνι για 5-10 λεπτά, τραβάς καθαρές φωτογραφίες από όλες τις πλευρές και τις στέλνεις επιλέγοντας ποια καφετζού θα σου το διαβάσει· η κυρία Έφη, η κυρία Μαρία ή η δεσποινίς Δάφνη; Οι καφεμάντισσες μάλιστα βαθμολογούνται, οπότε έχει κανείς εικόνα για το ποια είναι η καλύτερη!

Οι εφευρέτες της εφαρμογής δηλώνουν ότι δεν έχει σημασία πού βρίσκεται ο χρήστης ή τι γλώσσα μιλάει. Επίσης, διαθέτουν υπηρεσίες VIP για προτεραιότητα έναντι άλλων, με ακριβότερη χρέωση! Σε κάθε περίπτωση προσφέρουν και «πακέτα» διαβάσματος του φλιτζανιού με έκπτωση.

Στο δίκτυο υπάρχουν πολλά apps για να σου πουν το φλιτζάνι, όπως το CoffeeFortuneTeller, ή να σε μάθουν να το λες όπως το Πες τον Καφέ.

Σημεία των καιρών ή μήπως διαρκής αγωνία για το άγνωστο μέλλον;