11 Αύγουστος 2016, 23:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Αύγουστος 2016, 23:52

Στον αέρα το πρωτάθλημα – Τελεσίγραφο-βόμβα από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

  • Στον αέρα το πρωτάθλημα – Τελεσίγραφο-βόμβα από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Δυναμικές αντιδράσεις προαναγγέλουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός με αφορμή όσα συνέβησαν στην ΕΠΟ σχετικά με τον καταρτισμό των πινάκων των διαιτητών, που πυροδότησε (και) την οργισμένη αντίδραση της Super League. Οι τρεις ομάδες, που ηγούνται της συμμαχίας για αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες ξεκαθάρισαν επίσημα και κατηγορηματικά ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει!

«Γνωρίζουν καλά πως με… Παππάδες το πρωτάθλημα είναι αδύνατον να ξεκινήσει κι εμείς να συμμετάσχουμε μ´ αυτούς τους όρους», τονίζει –μεταξύ άλλων– ο ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή του.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η θέση της ΑΕΚ. «Πρωτάθλημα με τα ίδια αμαρτωλά πρόσωπα, τους ίδιους φθαρμένους διαιτητές και τις ίδιες συνθήκες προμελετημένου εγκλήματος δεν γίνεται να ξεκινήσει. Την ΑΕΚ, ξεχάστε την! Συνένοχοι εγκληματικής οργάνωσης εμείς δεν γινόμαστε», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης.

«Ο Παναθηναϊκός δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να συμμετάσχει σε ένα ακόμα σημαδεμένο διαιτητικά πρωτάθλημα το οποίο με τους σημερινούς όρους και συνθήκες δεν πρέπει να ξεκινήσει», καταλήγει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. Και οι τρεις «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου τάσσονται στο πλευρό του Σταύρου Κοντονή που ζητά από τη FIFA προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ.