11 Αύγουστος 2016, 11:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Αύγουστος 2016, 11:34

Η Άννα Κορακάκη επιστρέφει χρυσή Ολυμπιονίκης στην Ελλάδα

  • Η Άννα Κορακάκη επιστρέφει χρυσή Ολυμπιονίκης στην Ελλάδα
    (Φωτ.: hoc.gr)

Έχοντας στις αποσκευές της βαρύ φορτίο, επιστρέφει στην Ελλάδα σήμερα λίγο μετά τις 13:00, συνοδευόμενη από τον πατέρα και προπονητή της, η χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκης του Ρίο στη σκοποβολή Άννα Κορακάκη.

Αρχικά ο Τάσος και η Άννα Κορακάκη αναμενόταν να προσγειωθούν στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 11:40, ωστόσο υπήρξε καθυστέρηση και φτάνουν λίγο αργότερα με άλλη πτήση. Όπως δήλωσε η μητέρα της, Φωτεινή στις 16:00 έχουν προγραμματισμένη πτήση για τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τελικός προορισμός τους είναι η Δράμα.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τη χρυσή Ολυμπιονίκη θα υποδεχθεί εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ επίσημη υποδοχή θα γίνει και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η 20χρονη αθλήτρια δικαίως κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες σκοπεύτριες του κόσμου.

Μάλιστα σύμφωνα με την κατάταξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικής Σκοποβολής βρίσκεται στην 5η θέση στα 25 μέτρα με πιστόλι και στην 4η στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι.