10 Αύγουστος 2016, 01:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Αύγουστος 2016, 01:17

Με Καλεντερίδη ο αγιασμός του Απόλλωνα Καλαμαριάς (βίντεο)

  • Με Καλεντερίδη ο αγιασμός του Απόλλωνα Καλαμαριάς (βίντεο)

Για μια νέα σελίδα στην ιστορία του Απόλλωνα έκανε λόγο ο Σάββας Καλεντερίδης στον καθιερωμένο αγιασμό, εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου που τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης (9/8). Ο πρόεδρος της διοικούσας του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν έκρυψε ότι αγωνιστικός στόχος είναι η επιστροφή των Κοκκινόμαυρων στην Super League μέσα στην επόμενη διετία.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον πατέρα Παρασκευά, παρουσία όλων των μελών του τεχνικού τιμ, των ποδοσφαιριστών και των υπαλλήλων, ενώ το παρών έδωσαν από τον ερασιτέχνη ο Αλέξανδρος Νεράντζης και ο Αβραάμ Περσίδης, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Αχιλλέας Χαραλαμπίδης. Ο Σάββας Καλεντερίδης ήταν παρέα με τον προσωπικό του φίλο, βουλευτή Β΄Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη, αλλά και τον συνταγματάρχη Λάζαρο Καμπουρίδη, που είναι ακόλουθος στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα.

«Είναι μια καινούργια σελίδα για τον Απόλλωνα. Τα τελευταία χρόνια πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά αυτή είναι η απαρχή μιας καινούργιας πορείας. Το ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει δύσκολες στιγμές, η απόπειρα που γίνεται στον Απόλλωνα είναι μια ελπιδοφόρος αρχή. Τιμούμε όλους τους κατοίκους της Καλαμαριάς και θα προσπαθήσουμε να υπηρετήσουμε την ιστορία του ποντιακού ελληνισμού, με την οποία είναι συνυφασμένος ο Απόλλων», είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην κάμερα.

Περσίδης: «Ενωμένοι, μαζί με τον κόσμο»
Ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Αβραάμ Περσίδης κάλεσε από την πλευρά του όλο τον κόσμο να σταθεί κοντά στην προσπάθεια. «Ο Απόλλων εκπροσωπεί τον ποντιακό και προσφυγικό ελληνισμό και με αυτό το όραμα θα συνεχίσουμε για να δούμε την ομάδα μας εκεί που αξίζει. Ενωμένοι σαν οικογένεια θα συνεχίσουμε θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος θα σταθεί κοντά και να θυμίσει τις παλιές εποχές όταν οι αντίπαλοι έχαναν πριν αρχίσει ο αγώνας».

Αναδημοσίευση από: metrosport.gr