Η αναίδεια των μουσουλμάνων προσφύγων μέσα στην Ελλάδα

Σε προηγούμενο άρθρο αναφερθήκαμε στη θρησκεία των Γεζίντι και στις απηνείς διώξεις που υφίστανται από τους μουσουλμάνους, οι οποίοι γίνονται θανατηφόρα εργαλεία αρρωστημένων εγκεφάλων της θρησκευτικής τους ηγεσίας εναντίον οποιουδήποτε δεν είναι σαν κι αυτούς.

Μάλιστα, ειδικά για τους Γεζίντι, υπάρχει τεράστιο μίσος εναντίον τους γιατί η θρησκευτική ηγεσία των μουσουλμάνων τούς θεωρεί λάτρεις της «θρησκεία τους διαβόλου», ρυπαρά όντα που θα πρέπει να πάψουν να υπάρχουν επί της γης.

Ενώ η 3η Αυγούστου θεωρείται μαύρη επέτειος της γενοκτονίας των Κούρδων Γεζίντι, μια γενοκτονία της οποίας ιθύνων νους είναι ο ίδιος ο Ερντογάν, και οι τζιχαντιστές του ΙΚ εκείνοι που την υλοποίησαν, την ίδια μέρα είδαμε να εξελίσσεται στην Ελλάδα του κ. Αλέξη Τσίπρα και της κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου μια πτυχή της γενοκτονίας των Γεζίντι, ευτυχώς με πιο ήπια μέσα.

Να εξηγήσουμε το πώς και το γιατί.

Ενώ μια δράκα πολιτικά και ιστορικά αμόρφωτων πολιτικών και «ακτιβιστών» του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τα σύνορα της πατρίδας μας, δημιουργώντας μείζον πρόβλημα στην ίδια μας τη χώρα και στην ΕΕ –ένα πρόβλημα που ισχυροποίησε πολιτικά και γεωπολιτικά την Τουρκία και κατέστησε την Ελλάδα στην κυριολεξία αιχμάλωτο και όμηρο των ορέξεων και των σχεδιασμών της Άγκυρας–, τώρα φυτρώνουν στην πατρίδα μας τα «άνθη του κακού».

Στον καταυλισμό προσφύγων της Νέας Καβάλας, στο νομό Κιλκίς, όπου κάνουν κουμάντο αμαρτωλές και ύποπτες από κάθε άποψη ΜΚΟ, οι μουσουλμάνοι υποχρέωσαν τους Κούρδους Γεζίντι του καταυλισμού, γύρω στα 400 άτομα, μετά από καταπιέσεις και απειλές μηνών, να εγκαταλείψουν τον καταυλισμό για να γλιτώσουν τη ζωή τους.

Μετά απ’ αυτό, χθες, την ημέρα της δεύτερης μαύρης επετείου της γενοκτονίας των Γεζίντι του Σενκάλ και της Νινευί, οι άνθρωποι αυτοί, εντελώς απροστάτευτοι από το ελληνικό κράτος και από τη δράκα των επικίνδυνων πολιτικών και «ακτιβιστών» που τους έφερε στην Ελλάδα με την πολιτική τους, βγήκαν στο δρόμο, μόνοι και κατατρεγμένοι, σε μια χώρα ανίκανη να προστατέψει όχι μόνο αυτούς, αλλά και την ίδια της την αξιοπρέπεια ως χώρας με μεγάλη ιστορία.

Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο που η Ευρώπη γίνεται πεδίο ενός θρησκευτικού πολέμου, ενός πολέμου που κήρυξε το ΙΚ αλλά και η Αλ Κάιντα εναντίον των χριστιανικών χωρών της.

Το έχουμε ξαναγράψει και θα το επαναλάβουμε. Η Ελλάδα είναι στην κυριολεξία στον αέρα, αφύλακτη και απροστάτευτη από κάθε απειλή, με την πιο ανίκανη και επικίνδυνη πολιτική ηγεσία μετά τον Τσολάκογλου, και θα είχε προ πολλού διαλυθεί αν η ύπαρξή της δεν εξυπηρετούσε συγκεκριμένους γεωπολιτικούς στόχους και σχεδιασμούς.

Και ευλόγως αναρωτιέται ο κάθε ένας Έλληνας πολίτης:

Τόσους μήνες που οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες του καταυλισμού της Νέας Καβάλας βρήκαν το απύθμενο θράσος να δείξουν τη βαρβαρότητά τους εναντίον των Κούρδων Γεζίντι, πού ήταν όλοι αυτοί οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων των προσφύγων να εντοπίσουν το πρόβλημα και τις απειλές που δέχονταν οι άνθρωποι αυτοί και να τους προστατέψουν;

Τι έκαναν όλους αυτούς τους μήνες το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής;

Αν επί τόσους μήνες αφήνεται μια ομάδα μουσουλμάνων προσφύγων να τρομοκρατεί με βαρβαρότητα μια ομάδα απροστάτευτων ανθρώπων που ήδη έχουν υποστεί γενοκτονία από ομόδοξούς τους, ποιος μας διασφαλίζει ότι μια άλλη ομάδα μουσουλμάνων προσφύγων, στο πλαίσιο του πολέμου που έχει κηρύξει το Ισλάμ στην ΕΕ, δεν θα επιχειρήσει για παράδειγμα μια τρομοκρατική ενέργεια, και ποιος μας διασφαλίζει ότι αυτή θα γίνει προληπτικά γνωστή από τις αρμόδιες Αρχές;

Μη βιάζεστε. Όχι, δεν είναι ο κάθε μουσουλμάνος εν δυνάμει απειλή για την Ελλάδα. Οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι παράδειγμα προς μίμηση για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Όμως αυτοί, εκτός από την μουσουλμανική πίστη, έχουν επηρεαστεί κοινωνιολογικά από τον ελληνικό τρόπο ζωής και έχουν άλλη κοινωνική συμπεριφορά.

Τουναντίον, όσοι εισβάλλουν στην κυριολεξία στην Ελλάδα και την Ευρώπη, έχουν άλλη νοοτροπία, γεύση της οποίας πήραν οι Γάλλοι, οι Βέλγοι και εσχάτως οι Γερμανοί, όπως και οι Κούρδοι Γεζίντι, που εμπιστεύθηκαν την τύχη τους στην Ελλάδα του Τσίπρα, του Μουζάλα και της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.