10 Σεπτέμβριος 2013, 08:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:07

Παρά την ηλιοφάνεια σε κάποιες περιοχές θα βρέξει! Δείτε πού

  • Συνεχίζεται η κακοκαιρία σε πολλά μέρη της Ελλάδας

Παρά την ηλιοφάνεια σε κάποιες περιοχές θα βρέξει! Δείτε πού

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, αυξημένες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με τοπικές βροχές στη Μακεδονία, Θράκη και τα ορεινά της Ηπείρου κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013. Παράλληλα, η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 17 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και έως τους 33 βαθμούς στη Δυτική Πελοπόννησο, 22 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 20 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ανατολικό, Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία τις πρωινές ώρες στα παραθαλάσσια τμήματα περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και αυξημένη υγρασία τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr