4 Αύγουστος 2016, 21:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Αύγουστος 2016, 19:33

O ΟΠΑΠ Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

Ο ΟΠΑΠ, ως Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, υποστηρίζει την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016, αποτυπώνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στην ελληνική κοινωνία και τον αθλητισμό.

Κίνητρο είναι οι ίδιοι οι αθλητές, οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης, μέσα από την πίστη στις ικανότητές τους και την επίμονη προσπάθειά τους να υπερκεράσουν τις αντιξοότητες.

Ο ΟΠΑΠ επί πέντε συνεχή έτη στηρίζει ενεργά και τιμά την πιο δυνατή ομάδα, ώστε οι αθλητές μας να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικούν και να πετυχαίνουν τους στόχους που θέτουν.

Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016, στις 7-18 Σεπτεμβρίου, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί σε 11 αθλήματα, με 41 άνδρες και 13 γυναίκες. Συγκεκριμένα στην Αντισφαίριση με αμαξίδιο, την Άρση βαρών σε πάγκο, την Ιστιοπλοΐα, την Κολύμβηση, το Μπότσια, την Ξιφασκία με αμαξίδιο, την Ποδηλασία, τη Σκοποβολή, το Στίβο, το Τζούντο και την Τοξοβολία.

Με την τηλεοπτική καμπάνια «Αδύνατον», ο ΟΠΑΠ παρουσιάζει τους Έλληνες αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες του Ρίο. Τα πλάνα της αναδεικνύουν το μεγαλείο ψυχής που διαθέτουν οι αθλητές, οι οποίοι αψηφούν τις δυσκολίες, κάνουν το «αδύνατον» δυνατό και γίνονται πηγή έμπνευσης, υπερηφάνειας και αισιοδοξίας.

Η στήριξη του ΟΠΑΠ προς την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή καταδεικνύει τη διαχρονική προσφορά της εταιρείας που βρίσκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία, µε πυξίδα την υπεύθυνη λειτουργία σε όλο το φάσμα της δραστηριότητάς του. Η τηλεοπτική καμπάνια «Αδύνατον» είναι ένα ακόμη δείγμα της προσπάθειας του ΟΠΑΠ να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να συμβάλει περαιτέρω στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τους νέους ανθρώπους.