2 Αύγουστος 2016, 18:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Αύγουστος 2016, 17:23

H ΚΑΕ Ολυμπιακός ανανεώνει τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ

  • H ΚΑΕ Ολυμπιακός ανανεώνει τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της με την Ελληνικά Λαχεία ΑΕ, μια εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, η οποία έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων, μεταξύ των οποίων και του Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου με την ονομασία «ΣΚΡΑΤΣ – Τύχη στη στιγμή».

Το ΣΚΡΑΤΣ για τις αγωνιστικές περιόδους 2016-2018 θα είναι ο Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο λογότυπός του θα προβάλλεται στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας.

O ΟΠΑΠ, μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες τυχερών παιγνίων παγκοσμίως, έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων και παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος και στηρίζει εδώ και δεκαετίες έμπρακτα τόσο τον ελληνικό αθλητισμό όσο και την κοινωνία. Επίσης κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητά της.

Η συμμετοχή του Ομίλου ΟΠΑΠ στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, το ισχυρότερο Ελληνικό Αθλητικό Χορηγικό Πρόγραμμα, συνεχίζεται για 6η χρονιά ως μια από τις μακροβιότερες στον ελληνικό αθλητισμό και έχει αναδειχθεί σε μια αποδοτική και αποτελεσματική συνεργασία. Η συνεργασία αυτή συνοδεύτηκε τόσο από την επίτευξη σημαντικών εταιρικών στόχων και αποτελεσμάτων όσο και σημαντικών αθλητικών στόχων, όπως η συμμετοχή του Ολυμπιακού σε τρεις τελικούς Final Four και την κατάκτηση δύο Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, καθώς και την κατάκτηση τριών Ελληνικών Πρωταθλημάτων.