1 Αύγουστος 2016, 22:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Αύγουστος 2016, 11:22

Αισιοδοξία και υψηλοί στόχοι στο ξεκίνημα του Απόλλωνα Καλαμαριάς

  • Αισιοδοξία και υψηλοί στόχοι στο ξεκίνημα του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Με αισιοδοξία αλλά και με ξεκάθαρο το στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και να πετύχει την επιστροφή της στη Football League, πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση του Απόλλωνα στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα metrosport.gr, το παρών έδωσαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, μαζί με τα τελευταία (Κυβελίδης και Μανώλης Καλογεράκης), αλλά και τρεις υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν οι Καλογεράκης, Βασιλειάδης, Μήνου, Σαμαράς, Καπίας, Γεωργιάδης, Λιόνης, Γ. Καλαϊτζίδης, Καλογέρης, Βεργώνης, Μωυσιάδης, Γιώργος Ιωαννίδης και Κυβελίδης. Απών ήταν ο Βαγγέλης Γεωργίου.


Πηγή: metrosport.gr

Την προπόνηση πραγματοποίησε ο Κώστας Γεωργιάδης, άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη που είχε την επίβλεψη, ενώ παρών ήταν και ο προπονητής τερματοφυλάκων Στέλιος Ζαρογιάννης. Παρέστησαν ακόμη πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αλέξανδρος Νεράντζης και Αβραάμ Περσίδης αντίστοιχα, καθώς και ο Όμηρος Φωτιάδης. Ο Σάββας Καλεντερίδης δεν κατάφερε να δώσει το παρών στη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ωστόσο, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Απόλλωνα θα βρεθεί κανονικά στον αγιασμό της ομάδας τις επόμενες μέρες.

Ο Κώστας Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι είναι μια ευκαιρία για εκείνον να υπηρετήσει έναν ιστορικό σύλλογο και πρόσθεσε: «Δεν το κρύβω ότι ερχόμουν να δω τη μεγάλη ομάδα του Απόλλωνα. Ταυτόχρονα όμως είναι μεγάλη ευλογία για μένα να ζήσω και να εκπαιδευτώ με έναν άνθρωπο που συνεργαστεί τα προηγούμενα χρόνια, ως ποδοσφαιριστής και δεν κρύβω ότι πήρα πολλά από τον κύριο Καλαϊτζίδη».