20 Ιούλιος 2016, 22:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Ιούλιος 2016, 22:29

Τρία άτομα κι ένα βρέφος στο νοσοκομείο μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά

  • Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη – Χωρίς τις αισθήσεις τους απεγκλωβίστηκαν ένας άνδρας και δύο παιδιά
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δύσκολες ώρες έζησαν το απόγευμα οι ένοικοι πενταόροφης πολυκατοικίας στον Πειραιά, στην οδό Κουντουριώτου 40, όταν υπό αδιευκρίνιστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και με τη χρήση κλιμακοφόρου οχήματος, κατάφερε να απεγκλωβίσει ένα βρέφος και άλλα οκτώ άτομα (έξι γυναίκες και έναν άνδρα) που είχαν εγκλωβιστεί σε υπερκείμενους ορόφους.

Τρία από τα άτομα αυτά μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Τζάνειο νοσοκομείο, ενώ το βρέφος με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και με τη βοήθεια μοτοσυκλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η υγεία των τριών ατόμων αλλά και του βρέφους δεν εμπνέει ανησυχία. Η φωτιά λόγω των εύφλεκτων υλικών, πήρε γρήγορα διαστάσεις, ενώ στην κατάσβεσή της συμμετείχαν 50 άνδρες της Πυροσβεστικής με 20 οχήματα και μία μονάδα της ΕΜΑΚ. Αυτήν τη στιγμή, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πραγματοποιούν αποκάθαρση του χώρου, ενώ γίνονται έρευνες σε όλους τους χώρους που εκδηλώθηκε η φωτιά.