15 Ιούλιος 2016, 22:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Ιούλιος 2016, 23:54

Καλαμαριά: Συνεργασία Καλεντερίδη-Καλαϊτζίδη για τον «νέο» Απόλλωνα

  • Καλαμαριά: Συνεργασία Καλεντερίδη-Καλαϊτζίδη για τον «νέο» Απόλλωνα

Όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας τέθηκαν επί τάπητος σήμερα σε σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Σάββας Καλεντερίδης, επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, είχε πολύωρη συνεργασία με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, και ειδικότερα τις κινήσεις που γίνονται για τη «θωράκιση» του ρόστερ με παίκτες που θα ενισχύσουν το φετινό στόχο (άνοδο) του Απόλλωνα, αλλά και λεπτομέρειες της προετοιμασίας.  

Επιπλέον, ο νέος διοικητικός ηγέτης ενημερώθηκε και για τις βελτιωτικές εργασίες που γίνονται στο γήπεδο του Απόλλωνα.

Επιθέωρησε το νέο χλοοτάπητα, καθώς ολοκληρώνεται η τοποθέτησή του, ενώ κατέγραψε και τις κινήσεις που γίνονται για τον εκσυγχρονισμό των αποδυτηρίων. Πάντως, ο αγωνιστικός χώρος έχει αλλάξει όψη ολοκληρωτικά με τον καινούργιο χλοοτάπητα, ο οποίος –σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Απόλλωνα και των ειδικών– θα είναι έτοιμος προς χρήση στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. 

Να υπενθυμίσουμε ότι βελτιωτικές εργασίες έχουν προγραμματισθεί να γίνουν και στο βοηθητικό της Κρήνης που θα χρησιμοποιεί για προπονήσεις φέτος η ιστορική ομάδα των Ποντίων.