15 Ιούλιος 2016, 20:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Ιούλιος 2016, 19:50

Το 70ο ελληνικό ντέρμπι στον ιππόδρομο

  • Το 70ο ελληνικό ντέρμπι στον ιππόδρομο

Η απόλυτη ιπποδρομία με τα καλύτερα καθαρόαιμα ελληνικά άλογα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιουλίου στο Μαρκόπουλο. Η Ιπποδρομίες ΑΕ, μέλος του Ομίλου ΟΠΑΠ, που εδώ και επτά μήνες έχει αναλάβει τη διοργάνωση των ελληνικών ιπποδρομιών, υπόσχεται μοναδικές κούρσες και πλούσιο θέαμα στον στίβο κατά το 70ο ελληνικό ντέρμπι.

Το ντέρμπι διαχρονικά θεωρείται η κούρσα της χρονιάς και αποτελεί πόλο έλξης για τους Έλληνες ιδιοκτήτες, προπονητές, αναβάτες, ιπποπαραγωγούς και πάνω απ’ όλα φιλίππους.

Η Ιπποδρομίες ΑΕ υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία σε όλους όσοι θα βρεθούν στον ιππόδρομο. Κορυφαίοι αθλητές από όλα τα αθλήματα θα δώσουν το παρών βραβεύοντας τους μεγάλους νικητές. Παράλληλα γονείς και μικρά παιδιά θα συμμετέχουν σε πρωτότυπες δραστηριότητες με εκπλήξεις. Τη λήξη των ιπποδρομιών θα ακολουθήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ένα μεγάλο πάρτι.

H είσοδος στον ιππόδρομο είναι δωρεάν για όλους και μάλιστα όπως κάθε Τετάρτη θα υπάρχει συνεχής δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών με πούλμαν από και προς τους σταθμούς του μετρό στο Κορωπί.