14 Ιούλιος 2016, 21:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Ιούλιος 2016, 20:46

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στη «σκηνή» του αεροδρομίου της Αθήνας

  • Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στη «σκηνή» του αεροδρομίου της Αθήνας

Η αγαπημένη συνθέτης Ευανθία Ρεμπούτσικα, θα βρεθεί στο αεροδρόμιο την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, στις 12:00, για να «ταξιδέψει» τους επισκέπτες και τους επιβάτες σε μουσικές γεμάτες «χρώματα και αρώματα της Ανατολής και της Δύσης», όπως σημειώνουν οι διοργανωτές. Θα παρουσιάσει αποσπάσματα από τα πιο γνωστά μουσικά της έργα.

Μαζί με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, στη «σκηνή» του αεροδρομίου θα εμφανισθούν οι ταλαντούχοι μουσικοί Ανδρέας Συμβουλόπουλος στο πιάνο, Πάνος Δημητρακόπουλος με το κανονάκι του και Βαγγέλης Καρίπης με τον παλμό και τα μελωδικά κρουστά του. Η δημιουργός μαζί με τους σολίστες της υπόσχονται να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στο διεθνή αερολιμένα.

Η εμφάνιση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα εγκαινιάζει το νέο, τέταρτο κύκλο του πολιτιστικού προγράμματος «Fly me to the Moon», μιας συνεργασίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture που μεταμορφώνει, για τέταρτη χρονιά, το χώρο του αεροδρομίου άλλοτε σε μουσική ή χορευτική σκηνή και άλλοτε σε σκηνή θεάτρου.

Η συναυλία θα δοθεί στο εμπορικό κέντρο αεροδρομίου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.