13 Ιούλιος 2016, 11:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Ιούλιος 2016, 12:20

Φρίκη στο Άργος: Πατέρας βίαζε τον 12χρονο γιο του, μαζί με τον σύντροφό του

  • Φρίκη στο Άργος: Πατέρας βίαζε τον 12χρονο γιο του, μαζί με τον σύντροφό του
    Οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για το βιασμό 12χρονου οδηγούνται στον εισαγγελέα (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

Πέρα από κάθε περιγραφή είναι η υπόθεση που έφτασε ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα Ναυπλίου, με πρωταγωνιστές έναν πατέρα και τον 37χρονο σύντροφό του.

Και οι δύο κατηγορούνται ότι ασελγούσαν στο γιο του πρώτου, ένα 12χρονο παιδί με νοητική υστέρηση.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα (που ζει στην Αθήνα) πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι το ίδιο το παιδί τής αποκάλυψε ότι είχε βιαστεί. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 12χρονος πήγε να μείνει στο σπίτι του πατέρα του στο Άργος, εκεί όπου συζεί με τον 37χρονο. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα το αγόρι ζήτησε επίμονα από τη μητέρα του να το πάρει από εκεί.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα οι δύο άνδρες είχαν προβεί επανειλημμένως στη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού – το ίδιο επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής.

Μετά από πολύωρη κατάθεση, ο 37χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές ενώ ο πατέρας, ο οποίος έχει αναπηρία άνω του 65%, αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.