12 Ιούλιος 2016, 16:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιούλιος 2016, 15:18

Νέα απαλλαγή Μελισσανίδη για την υπόθεση Κύρκου

  • Νέα απαλλαγή Μελισσανίδη για την υπόθεση Κύρκου

Μετά την απαλλαγή του από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης απαλλάχθηκε και από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League σχετικά με την καταγγελία περί απειλών στον παρατηρητή Δημήτρη Κύρκο, στο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Τόσο ο Δ. Μελισσανίδης όσο η και η ΠΑΕ ΑΕΚ είχαν κληθεί σε απολογία βάσει των άρθρων του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ που αφορούν απειλή σε αξιωματούχο αγώνα και τα οποία, σε περίπτωση ενοχής, επισύρουν βαριές ποινές.

Tην περασμένη Παρασκευή απολογήθηκαν ο προέδρος της Aegean και η ΠΑΕ ΑΕΚ. Τόσο ο γνωστός επιχειρηματίας, όσο και η ομάδα, απαλλάχθηκαν καθώς, σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης που κοινοποιήθηκε σήμερα, «από την έκθεση της ενόρκου μαρτυρικής εξετάσεώς του, ο καταγγέλλων, Δημήτριος Κύρκος, σε επανειλημμένες ερωτήσεις του παρόντος δικαιοδοτικού οργάνου κατέθεσε ρητώς ότι τόσο κατά τη διάρκεια του εν λόγω ποδοσφαιρικού αγώνος, όσο και μετά τη λήξη αυτού, ουδόλως περιήλθε σε τρόμο ή ανησυχία, συνεπεία των ανωτέρω απειλητικών εκφράσεων, που φέρεται ότι του απηύθυνε ο Δημήτριος Μελισσανίδης, ενώ ο ίδιος (Δημήτριος Κύρκος) δεν σκέφθηκε ούτε κατ’ ελάχιστον πως ο τελευταίος θα υλοποιούσε τις ως άνω απειλές του».