• ΑΡΧΕΙΟ
6 Σεπτέμβριος 2013, 18:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτώβριος 2014, 11:30

19 Σεπ 2013: Παρουσίαση βιβλίου για τον Αλέξανδρο Υψηλάντη στους Αργοναύτες - Κομνηνούς

  • 19 Σεπ 2013: Παρουσίαση βιβλίου για τον Αλέξανδρο Υψηλάντη στους Αργοναύτες - Κομνηνούς

Ο Σύλλογος Ποντίων "Αργοναύται - Κομνηνοί" και η Πανελλήνια Ένωση Ποντίων Αξιωματικών "Αλέξανδρος Υψηλάντης" ως συνδιοργανωτες, σας προσκαλούν την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19:30 στην Κεντρική Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συλλόγου "Αργοναύται - Κομνηνοί" επι της οδού Δαβάκη 10 - Καλλιθέα, στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου "ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΤΕ" του συγγραφέα Μπαρίς Κόστιν - βετεράνου αξιωματικού των Ειδικών Ε.Δ. της Ρωσίας, μέλους της Ένωσης Συγγραφέων της Ρωσίας και επιφανούς εκπροσώπου του πολιτισμού της Ρωσίας*.

Συντονιστής και μεταφραστής απο την ρωσική γλώσσα ο Κώστας Μαυρόπουλος Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Αναπληρωτής Γ.Γραμματέας Π.Ε.Π.Α.

Ομιλητές:

α) Κωνσταντίνος Φωτιάδης - Καθηγητής - Ιστορικός της Νεωτέρας Ελλάδος
β) Γεώργιος Λεκάκης - Συγγραφέας - Λαογράφος - Δημοσιογράφος - Στιχουργός

Παρακαλούμε όπως μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

* Το βιβλίο αναφέρεται στην ζωή και την δράση του Αλέξανδρου Υψηλάντη, Αρχηγού και Πρωτεργάτη της Εθνεγερσίας. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Σπύρος Ευαγγελάτος, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, του πολιτικού κόσμου της Ελλάδας, Ποντιακών Σωματείων και Ενώσεων, ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι Πρόξενοι και Στρατιωτικοί Ακόλουθοι της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σύλλογος Ποντίων "Αργοναύται - Κομνηνοί"
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγου