3 Ιούλιος 2016, 21:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Ιούλιος 2016, 10:15

Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του Κυριάκου Μαμιδάκη

  • Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του Κυριάκου Μαμιδάκη

Και επίσημα σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του επιχειρηματία Κυριάκου Μαμιδάκη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, καθώς όλα τα στοιχεία επιβεβαιώνουν την εκδοχή της αυτοκτονίας.

Ο Κυριάκος Μαμιδάκης φαίνεται ότι αυτοπυροβολήθηκε στον αριστερό κρόταφο με περίστροφο, το οποίο κατείχε νόμιμα, στο γραφείο του σπιτιού του στον Διόνυσο.

Το όπλο βρέθηκε δίπλα του. Ο 84χρονος φέρεται να πυροβόλησε μια φορά με το όπλο στον τοίχο του γραφείου και μετά να έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του. Τον επιχειρηματία βρήκε νεκρό ο οικιακός βοηθός του σπιτιού, ο οποίος, όπως είπε, άκουσε δύο πυροβολισμούς και έτρεξε στο γραφείο, όπου αντίκρισε το τραγικό θέαμα.

Αμέσως ειδοποίησε τον γαμπρό του αυτόχειρα, που μένει στο ισόγειο του σπιτιού, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία.

Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι δεν βρέθηκε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας, ωστόσο φαίνεται ότι το απονενοημένο διάβημα του Κυριάκου Μαμιδάκη σχετίζεται με τις πρόσφατες εξελίξεις στην Jet Oil. Την προανάκριση για τα αίτια του θανάτου του επιχειρηματία διενεργεί η Ασφάλεια Βορειανατολικής Αττικής.