22 Ιούνιος 2016, 21:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Ιούνιος 2016, 19:26

Βραδινός αγώνας δρόμου την Πέμπτη στην Αθήνα

  • Βραδινός αγώνας δρόμου την Πέμπτη στην Αθήνα

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου και με αφορμή τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας –επέτειος της ίδρυσης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής – η Αθήνα «τρέχει για ακόμη μία χρονιά προς το μέλλον», στον βραδινό αγώνα δρόμου που διοργανώνεται στο πλαίσιο των τετραήμερων ανοιχτών εκδηλώσεων «Metamorphosis» από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ακριβώς ένα χρόνο μετά την πρώτη διοργάνωση, ο αγώνας δρόμου «SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον» επιστρέφει, προσκαλώντας δρομείς κάθε ηλικίας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, σε έναν συμβολικό αγώνα 6 χιλιομέτρων.

Η εκκίνηση θα δοθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τη δύση του ηλίου, στις 20:50, και μέσω μιας διαδρομής που διασχίζει το κέντρο της Αθήνας και τη Λεωφόρο Συγγρού, οι δρομείς θα τερματίσουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Μοναδικός στόχος του αγώνα, όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές, είναι η επιβράβευση της προσπάθειας, της συμμετοχής και του τερματισμού όλων των δρομέων, αλλά και η ενίσχυση της αθλητικής κουλτούρας.

Για τις ανάγκες της διοργάνωσης η Αστυνομία έχει προγραμματίσει σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις 20:00 έως την ολοκλήρωση της εκδήλωσης σε κεντρικούς δρόμους των Δήμων Αθηναίων και Καλλιθέας.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.