22 Ιούνιος 2016, 17:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Ιούνιος 2016, 17:32

Η κούπα του 2004 στα πρακτορεία ΟΠΑΠ (φωτο, βίντεο)

  • Η κούπα του 2004 στα πρακτορεία ΟΠΑΠ (φωτο, βίντεο)
    Ο Βασίλης Μπάρκας και ο Ηλίας Ατματσίδης φωτογραφίζονται με το τρόπαιο του 2004
  • Η κούπα του 2004 στα πρακτορεία ΟΠΑΠ (φωτο, βίντεο)
    Στιγμές του Euro 2004 έζησαν ξανά όσοι βρέθηκαν στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Ν. Φιλαδέλφεια και απόλαυσαν τους αγώνες της φετινής διοργάνωσης

Τη μοναδική ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το κύπελλο που κατέκτησε η Εθνική Ελλάδας στο Euro 2004 είχαν εκατοντάδες φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 21 Ιουνίου σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η είδηση για την παρουσία του «τιμημένου» προσέλκυσε πολύ κόσμο αλλά και αρκετούς εν ενεργεία ποδοσφαιριστές και παλαιμάχους.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Στέλιος Μανωλάς, Βασίλης Μπάρκας, Ηλίας Ατματσίδης, Μιχάλης Κασάπης, Θωμάς Μαύρος, Στέλιος Σεραφείδης, Λύσσανδος Γεωργαμλής, Μιχάλης Συμιγδαλάς και Γιώργος Κεφαλίδης.

Όλοι τους άδραξαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα παιχνίδια Βόρειας Ιρλανδίας - Γερμανίας και Ουκρανίας-Πολωνίας, αλλά και να εκθειάσουν την ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, που όπως δήλωσαν θυμίζει στους παλιούς και μαθαίνει στους νεότερους τις ιστορικές στιγμές της Εθνικής Ελλάδας.

«Όπως είδατε είμαι με παλιούς μου συμπαίκτες, σήμερα τυγχάνει να είναι και ο Μπάρκας εδώ, η νέα μεταγραφή της ομάδας, να του ευχηθούμε καλή τύχη και καλή δύναμη. Είναι ωραίο να βλέπεις με φίλους τα ματς, δεν είναι ωραίο να τα βλέπεις μόνος σου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Μανωλάς, προπονητής της ομάδας νέων κάτω των 20 ετών της ΑΕΚ.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Βασίλης Μπάρκας σημείωσε ότι η πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ είναι πολύ καλή «καθώς έρχεται νέος κόσμος να δει το κύπελλο και ο παλιός κόσμος να θυμηθεί πώς το πήραμε. [...] Βγάζουν φωτογραφίες, βλέπουμε αγώνες του Euro εδώ όλοι μαζί, είναι οικογενειακά εδώ, πολύ ωραία», πρόσθεσε ο Βασίλης Μπάρκας.

Ο προπονητής των τερματοφυλάκων κάτω των 17 της ΑΕΚ Ηλίας Ατματσίδης εξήρε την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, εκφράζοντας συγχρόνως την απογοήτευσή του για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο φετινό Euro: «Μας λυπεί το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε σ’ αυτό το Euro διότι λείπει η Εθνική Ελλάδας, αλλά νομίζω ότι είναι μια πολύ όμορφη εκδήλωση και πολύ έξυπνη κίνηση του ΟΠΑΠ να διοργανώσει αυτό το σκηνικό που βλέπω εδώ σήμερα».

Συγχαρητήρια στον ΟΠΑΠ για την πρωτοβουλία του έδωσε και ο scouter της ΑΕΚ Μιχάλης Κασάπης, υποστηρίζοντας: «Είναι πιο όμορφο να βλέπεις τα παιχνίδια με παρέα γιατί υπάρχει ο ανταγωνισμός, ποια ομάδα υποστηρίζει ο καθένας».

Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες εκδηλώσεις σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο (27 Ιουνίου) και στην Καλαμαριά (4 Ιουλίου).