21 Ιούνιος 2016, 22:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Ιούνιος 2016, 22:41

Απίστευτη τραγωδία στο Βραχάτι – Πατέρας σκότωσε το γιο του και αυτοκτόνησε

  • Απίστευτη τραγωδία στο Βραχάτι – Πατέρας σκότωσε το γιο του και αυτοκτόνησε
    Άνδρες της αστυνομίας έξω από το σπίτι, στο Βραχάτι Κορινθίας, όπου βρέθηκαν νεκροί πατέρας και γιος (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Βασίλης Ψωμάς)

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στο Βραχάτι, όταν 85χρονος πυροβόλησε τον 49χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Στο σημείωμα που βρέθηκε στον τόπο του τραγικού συμβάντος, ο δράστης και αυτόχειρας γράφει ότι σκότωσε το γιο του, ο οποίος φέρεται να έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, για να γλυτώσει τον άλλο του γιο, μικρότερο σε ηλικία, από το βάρος της φροντίδας του αδερφού του.

«Την πράξη μου αυτή την έκανα για να απαλλάξω το δεύτερο παιδί μου από το δυσβάσταχτο βάρος της φροντίδας του αδελφού του», φέρεται να έγραψε ο ηλικιωμένος.

Στο ίδιο σημείο βρέθηκε άλλο ένα σημείωμα, σαν διαθήκη, στο οποίο ο τραγικός πατέρας ανέφερε ότι άφηνε στον μικρότερο γιο του ένα χρηματικό ποσό για να τα βγάλει πέρα.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι ο 85χρονος πυροβόλησε πέντε φορές με περίστροφο το γιο του μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια βγήκε στην αυλή όπου και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς κάλεσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας βρήκαν νεκρούς πατέρα και γιο. Το περίστροφο βρέθηκε πεσμένο στο ύψος του κεφαλιού του ηλικιωμένου και, όπως διαπιστώθηκε, είχε χρησιμοποιηθεί και για τη δολοφονία του γιου του.