17 Ιούνιος 2016, 17:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Ιούνιος 2016, 17:32

Όχι, δεν σκότωσε τη γυναίκα του ο Τούρκος οπαδός που μας χάρισε απίστευτο γέλιο

  • Όχι, δεν σκότωσε τη γυναίκα του ο Τούρκος οπαδός που μας χάρισε απίστευτο γέλιο
    Είναι η στιγμή ακριβώς που ο Τούρκος οπαδός έχει χάσει τον έλεγχο από τα νεύρα του και ποδοπατάει την ακριβή του τηλεόραση

Ο Ιζέτ Σαλτί είναι ο Τούρκος οπαδός από την Κωνσταντινούπολη που εν αγνοία του χάρισε γέλιο μέχρι δακρύων σε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου, με το βίντεο που τον έδειχνε σε έξαλλή κατάσταση να προσπαθεί μάταια να δει τον αγώνα Τουρκίας-Κροατίας, ενώ η τηλεόραση, με παρέμβαση της γυναίκας του, έκλεινε σε κάθε κρίσιμη φάση.

Μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό της η Σεντά τού έκλεινε την τηλεόραση κάθε φορά που έκανε επίθεση η Τουρκία, γεγονός που προκαλούσε αβίαστο γέλιο, καθώς ο αγανακτισμένος Ιζέτ δεν μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν. Ώσπου στο τέλος βγήκε εκτός εαυτού από τα νεύρα του, έσπασε και ποδοπάτησε την τηλεόραση, όπως και το λάπτοπ του, ενώ η γυναίκα του έκανε την ανήξερη.

Ευλόγως, όλοι όσοι είδαν το βίντεο αναρωτήθηκαν αν του αποκάλυψε ότι ήταν η ίδια που έκανε τη φάρσα, και πώς αντέδρασε εκείνος. Ο Ιζέτ Σαλτί έλαβε εκατοντάδες μηνύματα στο facebook, όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό, από ανθρώπους που ρωτούσαν αν την σκότωσε μετά απ’ όλα αυτά.

«Με ρωτούν αν η Σεντά είναι ζωντανή. Μπορεί στο βίντεο να φαίνομαι φανατικός, αλλά αγαπάω και σέβομαι τη γυναίκα μου, ακόμη και αν το βίντεο το παρακολούθησε όλη η Τουρκία και ολόκληρος ο κόσμος στη συνέχεια», έγραψε ο Ιζέτ, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να «ποστάρει» το επίμαχο βίντεο στο προφίλ του. Την προειδοποίησε όμως ότι θα έρθει η στιγμή που θα την «πληρώσει» με το ίδιο ακριβώς νόμισμα. «Θα απαντήσω με τον ίδιο τρόπο και θα την κάνω ρεζίλι. Θα γίνει σήμερα; Αύριο; Σε πέντε χρόνια; Πάντως θα γίνει», συμπλήρωσε.