16 Ιούνιος 2016, 13:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Ιούνιος 2016, 13:25

Η Νατάσα Παζαΐτη χόρεψε ποντιακά στο γάμο Σαββίδη και έκλεψε τις εντυπώσεις

  • Η Νατάσα Παζαΐτη χόρεψε ποντιακά στο γάμο Σαββίδη και έκλεψε τις εντυπώσεις
    Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη προσέρχονται στο «Παλατάκι» όπου δόθηκε η δεξίωση για το γάμο Σαββίδη (φωτ.: Intime)

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα από το γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου, με τη Γιάννα Κουντγιάκοβα ωστόσο οι πιο… απολαυστικές λεπτομέρειες τώρα αρχίζουν και γίνονται γνωστές.

Χθες ο «ΒΗΜΑτοδότης» αποκάλυψε το διάλογο του Ιβάν Σαββίδη με τον Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με τη γνωστή στήλη της εφημερίδας Το Βήμα ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε ότι η σύζυγός του είναι ένθερμη οπαδός του ΠΑΟΚ.

Σήμερα, η Νατάσα Παζαΐτη «πρωταγωνιστεί» και πάλι στην ίδια στήλη. Και αυτό γιατί, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ ο σύζυγός της «προτίμησε την ψιλοκουβέντα με ανέκδοτα και αναμνήσεις από το παρελθόν με τους Πάνο Καμμένο και Δημήτρη Μελισσανίδη», εκείνη τίμησε το γλέντι που στήθηκε στο «Παλατάκι» και σηκώθηκε να χορέψει.

«Χόρεψε περίφημα το ανεφορίτ’σσα με στητό το σώμα, τα πόδια ελαφρά ανοιχτά και τα χέρια άλλοτε υψωμένα και άλλοτε με λυγισμένους τους αγκώνες. Την συνόδευσε ο  βουλευτής της ΝΔ (Β΄ Θεσσαλονίκης) Σάββας Αναστασιάδης», γράφει ο «ΒΗΜΑτοδότης».