16 Ιούνιος 2016, 11:18 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Ιούνιος 2016, 11:01

Euro 2016: Γέλιο μέχρι δακρύων με Τούρκο οπαδό

Την ώρα που η Τουρκία έχανε από την Κροατία στο Euro 2016, βρήκε μια σύζυγος για να κάνει φάρσα στον καλό της, ο οποίος από ό,τι φαίνεται ανήκει στην κατηγορία των ανδρών που κατεβάζουν... διακόπτες όταν βλέπουν ποδόσφαιρο. Απηυδυσμένη που του ζητούσε βοήθεια και εκείνος την αγνοούσε, αποφάσισε να κάνει αυτό που θα ήθελαν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο: να του ανοιγοκλείνει την τηλεόραση στις κρίσιμες φάσεις του αγώνα, για να του σπάσει τα νεύρα!

Με μια ειδική εφαρμογή που είχε κατεβάσει στο κινητό της η Τουρκάλα μπορούσε να κινεί τα νήματα μέσα από την τουαλέτα, ενώ μια κάμερα στο σαλόνι κατέγραφε όλες τις αντιδράσεις του, που δεν ήταν και οι καλύτερες.

Στην αρχή εκείνη τον ρωτάει τι συνέβη και γιατί είναι θυμωμένος. Της απαντάει ότι έβαλε γκολ η αντίπαλη ομάδα.

«Αφού μας έβαλαν γκολ, τότε γίναμε πρωταθλητές;» του είπε για να τον θυμώσει κι άλλο.

«Ναι, είμαστε πρωταθλητές. Μας έβαλαν γκολ και είμαστε πρωταθλητές. Είσαι άσχετη με το ποδόσφαιρο. Στο είπα και νωρίτερα. Μην κάτσεις ποτέ να δούμε παρέα κανένα ματς. Όταν βλέπω ποδόσφαιρο, συγχύζομαι και όταν μου κάνεις ηλίθιες ερωτήσεις, χάνω το μυαλό μου. Επίσης έχω βάλει στοίχημα για αυτό το παιχνίδι!» της λέει ενώ αρχίζει να πετάει ποπ-κορν παντού.

Την απίστευτη συνέχεια, διανθισμένη με πολλές βωμολοχίες, την βλέπετε στο βίντεο...