3 Σεπτέμβριος 2013, 10:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:08

Πρεμιέρα για την Εθνική με τη Σουηδία

  • Πρεμιέρα για την Εθνική με τη Σουηδία

H Eθνική Ελλάδας άφησε σήμερα την Ιταλία, με προορισμό το Κόπερ της Σλοβενίας. Εκεί όπου θα αγωνιστεί στο πλαίσιο της Α Φάσης του Ευρωμπάσκετ 2013 και στον Δ Όμιλο.

Η ελληνική ομάδα προπονήθηκε χθες και σήμερα το πρωί στο Τρεβίζο, ένα μέρος ιδιαίτερα οικείο για τον Νίκο Ζήση, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην -τότε- Μπενετόν. Το ταξίδι από το Τρεβίζο στο Πορτορόζ (16 χιλιόμετρα από το Κόπερ), όπου θα καταλύσουν οι αποστολές, έγινε οδικώς και διήρκεσε δύο ώρες.

Ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε λίγο μετά την άφιξη της ομάδας στο Πορτορόζ: «Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος, αλλά αυτό που μας απασχολεί είναι οι αγώνες, η συνέχεια. Έχουμε έρθει συγκεντρωμένοι με στόχο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ότι κάναμε τόσο καιρό, ότι έχουμε δουλέψει, πρέπει να το βγάλουμε στο παρκέ, ώστε να ξεκινήσουμε με το... δεξί τις υποχρεώσεις μας στο Ευρωμπάσκετ. Θα είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα. Δουλεύουμε μαζί ενάμιση μήνα. Το άγχος στην πρεμιέρα το έχουμε εμείς. Η Σουηδία δεν έχει τίποτα να χάσει. Το φαβορί στα χαρτιά είμαστε εμείς και έχουμε το πρέπει σε αυτόν τον αγώνα. Επιπλέον, πάντα υπάρχει άγχος στην πρεμιέρα. Από την άλλη, όλοι έχουμε εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια και μεγάλες διοργανώσεις και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να το διαχειριστούμε ανάλογα.»

Πηγή: madata.gr