12 Ιούνιος 2016, 15:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Ιούνιος 2016, 16:57

Δημιουργικές ημέρες για τα παιδιά στην Εύξεινο Λέσχης Ποντίων Νάουσας

  • Δημιουργικές ημέρες για τα παιδιά στην Εύξεινο Λέσχης Ποντίων Νάουσας
    Από παλαιότερη δράση των παιδιών (φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)

Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 ξεκινά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Δημιουργική απασχόληση για παιδιά Νηπιαγωγείου-Δημοτικού» της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, και θα διαρκέσει περίπου 20-25 ημέρες όπως ενημέρωσε το pontos-news.gr ο πρόεδρος της Λέσχης Φώτης Φανιάδης.

Πρόκειται για δραστηριότητα του συλλόγου που γίνεται εδώ και 7 χρόνια, και δεν εντάσσεται σε άλλο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς οι γονείς να μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Με τη δραστηριότητα αυτή, που είναι ανοιχτή σε όλους, δείχνουμε ότι τελικά ο πολιτισμός δεν είναι μόνο ένας χορός που θα χορέψουν ή ένα πανηγύρι· πολιτισμός είναι και όλα τα άλλα», λέει στο pontos-news.gr ο Φώτης Φανιάδης.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται εκπαιδευτικές δραστηριότητες με παιχνίδια ανάγνωσης, καλλιτεχνικές δράσεις, συναντήσεις με συγγραφείς, εκδηλώσεις λόγου, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και θρησκευτικούς χώρους, χώρους αναψυχής και γενικά χώρους πολιτισμικού ενδιαφέροντος. Η δράση θα πραγματοποιείται καθημερινά 10.00-13.00 στο χώρο της Βιβλιοθήκης, σε δύο τμήματα: Α΄ Τμήμα για μαθητές Νηπιαγωγείου και Β΄ Τμήμα για μαθητές Δημοτικού. Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η Βάσω Καραγιαννοπούλου.

  • Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2332022577, 6981325282.