8 Ιούνιος 2016, 21:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Ιούνιος 2016, 20:48

Κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο από την Στεφανίδη!

  • Κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο από την Στεφανίδη!
    (Φωτ.: filothei-gala.org)

Μια σπουδαία επίδοση στο στάδιο όπου έκανε τα πρώτα της αθλητικά βήματα, σε διοργάνωση του συλλόγου της και μπροστά σε φίλους και συγγενείς, σημείωσε σήμερα η Κατερίνα Στεφανίδη. Στο Δημοτικό Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» της Φιλοθέης, στο 17ο «Women Gala», η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε τα 4,86 μ. στο επί κοντώ.

Επίδοση που τη φέρνει στην 5η θέση όλων των εποχών παγκοσμίως και στην κορυφή του πλανήτη για φέτος. Παράλληλα το 4,86 μ. βελτίωσε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στον ανοιχτό στίβο.

Στη συνέχεια, η 26χρονη έβαλε τον πήχη στα 5 μέτρα. Εντυπωσίασε με τις προσπάθειες της αλλά δεν ξεπέρασε το συγκεκριμένο ύψος. Φράγμα όμως το οποίο φαίνεται πως είναι μέσα στις δυνατότητες της. «Δοκίμασα στα 5 μ. γιατί πιστεύω πως όσες περισσότερες φορές δω αυτό το ύψος, τόσο πιο εύκολο θα μου είναι να το νικήσω», τόνισε μετά τον αγώνα και πρόσθεσε ότι «απέδειξα στον εαυτό μου πως μπορώ να πηδάω καλά κι όταν δεν έχω συναγωνισμό».

Λίγο πριν ξεκινήσει τα άλματα της στον αγώνα της Φιλοθέης προχώρησε σε μια ιδιαίτερη κίνηση καθώς χάρισε δύο κοντάρια της σε μικρές αθλήτριες του συλλόγου.