8 Ιούνιος 2016, 22:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Ιούνιος 2016, 22:04

Ο Απόλλων Καλαμαριάς τίμησε χορηγούς και συμπαραστάτες

  • Ο Απόλλων Καλαμαριάς τίμησε χορηγούς και συμπαραστάτες

Με κεντρικό σύνθημα τη φράση «Όλοι μαζί τα καταφέραμε», ο Απόλλων Καλαμαριάς διοργάνωσε μια ζεστή εκδήλωση όπου ευχαρίστησε και τίμησε χορηγούς, συνδέσμους φιλάθλων, ποντιακούς συλλόγους, δημοσιογράφους καθώς και τον Όμιλο Φίλων Απόλλωνα Πόντου για τη σημαντική βοήθεια που προσέφεραν στη μεγάλη προσπάθεια της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, οπαδοί και φίλοι της ομάδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ποδοσφαιρικού τμήματος και γέμισαν την αίθουσα των γενικών συνελεύσεων, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, χαρίζοντας θερμό χειροκρότημα στους βραβευθέντες.

Τιμήθηκαν ο Όμιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου, ο σύνδεσμος «Θύρα 2 Δυτικών Συνοικιών», ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Καλαμαριάς, ο σύνδεσμος «Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών», ο σύνδεσμος φιλάθλων Club Rossoneri, η Αδελφότης Κρωμναίων Καλαμαριάς, η Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς και ο σύλλογος Καυκασίων «Ο Προμηθέας».


(Φωτ.: metrosport.gr)

Βραβεύτηκαν επίσης εκπρόσωποι του Τύπου, καθώς και περίπου 60 τοπικές επιχειρήσεις, οι οποίες συνέδραμαν οικονομικά και βοήθησαν ώστε οι άνθρωποι του Απόλλωνα να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη φετινή προσπάθεια.