8 Ιούνιος 2016, 16:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Ιούνιος 2016, 15:12

Το EURO 2016 στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

  • Το EURO 2016 στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Η μεγάλη «γιορτή» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ξεκινά σε λίγα 24ωρα στα γήπεδα της Γαλλίας, και ο ΟΠΑΠ, με την επικοινωνιακή καμπάνια «Καλύτερα σε ένα πρακτορείο», καλεί τους παίκτες να επισκεφθούν με τις παρέες τους ένα από τα 4.500 πρακτορεία και να ζήσουν απερίσπαστα αυτήν τη διοργάνωση.

Από την Παρασκευή η καρδιά του EURO 2016 θα χτυπά στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, όπου οι παίκτες θα παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες, θα βρίσκονται στον παλμό των εξελίξεων και θα έχουν πλήθος επιλογών από το «Πάμε Στοίχημα».

Το νέο κουπόνι τού «Πάμε Στοίχημα» για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2016 προσφέρει στους παίκτες ειδικά στοιχήματα μακράς διάρκειας ανά όμιλο: για τον νικητή, τον δεύτερο, τον τρίτο και τον τελευταίο, και για το συνδυασμό πρόκρισης (1ος-2ος). Επίσης σε επίπεδο ομάδας οι στοιχηματικές επιλογές είναι για τον πρώτο σκόρερ, το σύνολο τερμάτων και τους βαθμούς.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν ειδικά στοιχήματα για τον νικητή της διοργάνωσης, τη συμμετοχή στον τελικό, τον ημιτελικό και τον προημιτελικό, τον πρώτο σκόρερ, την ομάδα με τα περισσότερα γκολ και το σύνολο τερμάτων και καρτών. Περισσότερες από 130 είναι οι επιλογές για κάθε αγώνα! Για πρώτη φορά σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο ΟΠΑΠ προσφέρει ειδικά στοιχήματα:

  • Για τις κάρτες: σύνολο κόκκινων καρτών του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης, σύνολο κίτρινων καρτών πρώτου ημιχρόνου, Under / Over κίτρινων καρτών, λεπτό πρώτης κίτρινης κάρτας, ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες.
  • Για τα κόρνερ: σύνολο κόρνερ αγώνα και πρώτου ημιχρόνου, πρώτο κόρνερ, ομάδα που θα κερδίσει τα περισσότερα κόρνερ στον αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο, κόρνερ με πλεονέκτημα, λεπτό πρώτου κόρνερ.
  • Για τα οφσάιντ: ακριβής αριθμός οφσάιντ, συνολικά οφσάιντ αγώνα και πρώτου ημιχρόνου, ομάδα που θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ, πρώτη ομάδα που θα καταλογιστεί οφσάιντ.
  • Για τα πλάγια άουτ: συνολικά πλάγια άουτ αγώνα και πρώτου ημιχρόνου, λεπτό πρώτου πλάγιου άουτ, ομάδα που θα κερδίσει το πρώτο πλάγιο άουτ.
  • Για τα goal-kick: σύνολο goal-kick και πρώτου ημιχρόνου, λεπτό πρώτου goal-kick, ομάδα που κερδίσει το πρώτο goal-kick.
  • Για τα πέναλτι: σύνολο πέναλτι αγώνα, γηπεδούχου και φιλοξενούμενης.
  • Για το τελικό αποτέλεσμα: συνδυασμός του με Under/Over 1,5 και Under/Over 3,5, με Under/Over 1,5 πρώτου ημιχρόνου, με goal και no goal, με την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει.
  • Για τις καθυστερήσεις: χρόνος καθυστερήσεων πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου.
  • Για λοιπά ειδικά στοιχήματα: πρώτο που θα συμβεί (πλάγιο, goal-kick, ελεύθερο χτύπημα, κόρνερ, γκολ), τι θα συμβεί πρώτο (γκολ, κίτρινη κάρτα, ημίχρονο), ποια ομάδα θα πάρει τη σέντρα, ο τερματοφύλακας που θα ακουμπήσει πρώτος την μπάλα.