6 Ιούνιος 2016, 21:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Ιούνιος 2016, 20:10

Κετσπάγια για δύο χρόνια στον πάγκο της ΑΕΚ

  • Κετσπάγια για δύο χρόνια στον πάγκο της ΑΕΚ
    (Φωτ.: aekfc.gr)

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας της, για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Τιμούρ Κετσπάγια και παρουσίασε τον νέο προπονητή της ομάδας στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο 48χρονος τεχνικός, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Ένωσης που τον εμπιστεύτηκαν στο τιμόνι μιας ιστορικής ομάδας όπως είναι η ΑΕΚ, υποσχέθηκε πολύ δουλειά. «Θα κάνουμε τα πάντα να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Για να πετύχει η ομάδα χρειάζεται βοήθεια από όλους», υπογράμμισε. Ο Κετσπάγια έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Ένωσης κι έχει πανηγυρίσει μαζί της δύο Κύπελλα Ελλάδας (1996 και 1997), εκ των οποίων το ένα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο, που είναι πλέον εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ.

«Ο Τιμούρ είναι πολύ γνωστός και πολύ αγαπητός στην ΑΕΚ. Είναι ένας προπονητής που όπου πήγε, είχε επιτυχίες. Αλλά και ως παίκτης είχε ποιότητα. Ως προπονητής ξέρει να παλεύει και δε θέλει να χάνει. Γνωρίζει πολύ καλά τι είναι η ΑΕΚ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Πιστεύουμε ότι έχουμε διαλέξει σωστά», επισήμανε ο Μπάγεβιτς κατά την παρουσίαση του Γεωργιανού.