2 Σεπτέμβριος 2013, 14:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:08

Απίστευτο περιστατικό σε βενζινάδικο στις Αχαρνές. Βίντεο

  • Απίστευτο περιστατικό σε βενζινάδικο στις Αχαρνές. Βίντεο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε βενζινάδικο στις Αχαρνές το βράδυ της Τετάρτης, με οδηγό που παρέσυρε γυναίκα στην προσπάθειά του να φύγει χωρίς να πληρώσει τη βενζίνη που έβαλε στο αυτοκίνητό του.

Οπως θα δείτε και στο video που εξασφάλισε το Newsit, ένα φορτηγάκι με δύο νεαρούς επιβάτες, φτάνει στο βενζινάδικο. Ο οδηγός ζητάει από τον υπάλληλο να γεμίσει το ρεζερβουάρ. Το κόστος της βενζίνης φτάνει τα 95 ευρώ. Στο μεταξύ έχει βγει από το κατάστημα η γυναίκα του ιδιοκτήτη για να βεβαιωθεί οτι θα πάρει τα λεφτά της καθώς τα περιστατικά των "μπαταχτσήδων" είναι συχνά στο Μενίδι.

Ολο και περισσότεροι οδηγοί βάζουν βενζίνη και φεύγουν δίχως να πληρώσουν

Εκείνη τη στιγμή ο συνοδηγός κάνει σινιάλο στον οδηγό ο οποίος γκαζώνει για να φύγει. Η γυναίκα πιάνεται από το ανοιχτό παράθυρο για να τους σταματήσει. Ο οδηγός όμως απτόητος γκαζώνει με αποτέλεσμα να παρασύρει τη γυναίκα για 10 μέτρα και λίγο πριν βγει στη λεωφόρο πατάει τη γυναίκα που έχει πέσει κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου.

Όπως δήλωσε στο Newsit o ιδιοκτήτης του βενζινάδικου "η γυναίκα μου τραυματίστηκε. Εχει κάταγμα στη λεκάνη και αφόρητους πόνους".

Η γυναίκα πάντως που είχε άγιο κατάφερε να συγκρατήσει τις πινακίδες του οχήματος. Μετά από την κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία αποδείχθηκε πως οι πινακίδες είναι γνήσιες ενώ έχει εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος.

Η ΕΛΑΣ διεξάγει έρευνα στο Ζεφύρι για τη σύλληψη των δύο δραστών. 

Πηγή: newsit.gr

Δείτε το συγκλονιστικό video από κάμερα ασφαλείας σε αργή κίνηση...