2 Σεπτέμβριος 2013, 12:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 19:45

Οδηγός για να μην πληρώσει στο βενζινάδικο παρέσυρε γυναίκα. Βίντεο

  • Οδηγός για να μην πληρώσει στο βενζινάδικο παρέσυρε γυναίκα. Βίντεο

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το βραδυ της Τετάρτης, 21 Αυγούστου σε βενζινάδικο στις Αχαρνές και το κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας. 

Οπως θα δείτε και στο video που εξασφάλισε το Newsit, ένα φορτηγάκι με δύο νεαρούς επιβάτες, φτάνει στο βενζινάδικο. Ο οδηγός ζητάει από τον υπάλληλο να γεμίσει το ρεζερβουάρ. Το κόστος της βενζίνης φτάνει τα 95 ευρώ. Στο μεταξύ έχει βγει από το κατάστημα η γυναίκα του ιδιοκτήτη για να βεβαιωθεί οτι θα πάρει τα λεφτά της καθώς τα περιστατικά των "μπαταχτσήδων" είναι συχνά στο Μενίδι.

Ολο και περισσότεροι οδηγοί βάζουν βενζίνη και φεύγουν δίχως να πληρώσουν

Εκείνη τη στιγμή ο συνοδηγός κάνει σινιάλο στον οδηγό ο οποίος γκαζώνει για να φύγει. Η γυναίκα πιάνεται από το ανοιχτό παράθυρο για να τους σταματήσει. Ο οδηγός όμως απτόητος γκαζώνει με αποτέλεσμα να παρασύρει τη γυναίκα για 10 μέτρα και λίγο πριν βγει στη λεωφόρο πατάει τη γυναίκα που έχει πέσει κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου.

Όπως δήλωσε στο Newsit o ιδιοκτήτης του βενζινάδικου "η γυναίκα μου τραυματίστηκε. Εχει κάταγμα στη λεκάνη και αφόρητους πόνους".

Η γυναίκα πάντως που είχε άγιο κατάφερε να συγκρατήσει τις πινακίδες του οχήματος. Μετά από την κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία αποδείχθηκε πως οι πινακίδες είναι γνήσιες ενώ έχει εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος.

Η ΕΛΑΣ διεξάγει έρευνα στο Ζεφύρι για τη σύλληψη των δύο δραστών. 

Πηγή: newsit.gr

Δείτε το συγκλονιστικό video σε αργή κίνηση...