3 Ιούνιος 2016, 20:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Ιούνιος 2016, 19:04

Κυκλοφορεί στην Ελλάδα η «Ηχώ» της Κωνσταντινούπολης

  • Κυκλοφορεί στην Ελλάδα η «Ηχώ» της Κωνσταντινούπολης
    Το πρώτο τεύχος της μηνιαίας ελλαδικής έκδοσης της Κωνσταντινοπολίτικης εφημερίδας «Ηχώ». H ιστορική ομογενειακή εφημερίδα συμπληρώνει 40 χρόνια έκδοσης το 2017 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές)

Η φωνή του ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης θα ακούγεται πλέον και στην ελληνική επικράτεια. Η ιστορική εφημερίδα Ηχώ της Κωνσταντινούπολης που εκδίδεται από το 1977, βρίσκεται πλέον σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας. 

Η παρουσίαση του πρώτου μηνιαίου τεύχους πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στο συνεδριακό κέντρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Και έτσι από την 1η Ιουνίου 2016 και κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα, η Ηχώ κυκλοφορεί με έκδοση 24 σελίδων, στα σημεία πώλησης Τύπου και περιοδικών σε όλη την επικράτεια, έναντι 1,5 ευρώ.


Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του πρώτου τεύχους της «Ηχώ», στο βήμα ο γ.γ.. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές)

Στην παρουσίαση του πρώτου ελλαδικού τεύχους χαιρετισμό απηύθυναν ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, ο πρόεδρος της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών (ΟΙΟΜΚΩ) Νίκος Ουζούνογλου, ο εκδότης της Ηχώ Ανδρέας Ρομπόπουλος, ο σύμβουλος του γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Γιώργος Φλωρεντής και ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης. Συντόνισε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Πεταλίδης.