1 Ιούνιος 2016, 15:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Ιούνιος 2016, 15:47

Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ στο Παίδων

  • Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ στο Παίδων
    Ο φορ της ΑΕΚ Δημήτρης Μαυροειδής παραδίδει σακούλα με δώρα της ομάδας
  • Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ στο Παίδων
  • Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ στο Παίδων

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες τα παιδιά που νοσηλεύονται στον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Με την ολοκλήρωση της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ επισκέφθηκαν τους μικρούς τους φίλους στους οποίους και έδωσαν αναμνηστικά δώρα.

Μάλιστα οι παίκτες της ομάδας βοήθησαν και στη διανομή του μεσημεριανού φαγητού και ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά ταχεία ανάρρωση. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν από τη διοίκηση του νοσοκομείου και για την πρόοδο εργασιών ανακαίνισης των δύο νοσοκομείων Παίδων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐα Κυριακού» που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τον ΟΠΑΠ.  

Ο φόργουορντ της Ένωσης Ντούσαν Σάκοτα εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι «μπορούμε να προσφέρουμε χαμόγελα στα μικρά παιδιά έστω και λίγο. Όπως και η συνεισφορά του ΟΠΑΠ είναι μεγάλη και ακόμη μια φορά δείχνει ο χορηγός μας ότι προσφέρει στην κοινωνία εκεί που είναι το πιο σημαντικό, στην υγεία των μικρών παιδιών».

Ο Γιάννης Καλαμπόκης χαρακτήρισε πολύ σημαντική την πρωτοβουλία της ΑΕΚ και την ευαισθητοποίηση που επιδεικνύει ο χορηγός (ΟΠΑΠ) του πρωταθλήματος ενώ ο Δημήτρης Μαυροειδής υπογράμμισε την ανάγκη να κάνουν παρόμοιες κινήσεις κι άλλοι χορηγοί γιατί έτσι μπορούν να βοηθήσουν ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας, στη σημερινή εποχή της κρίσης και των προβλημάτων.