1 Σεπτέμβριος 2013, 10:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:09

Απίστευτο! Νεκρός έπεσε από νεκροφόρα

  • Απίστευτο! Νεκρός έπεσε από νεκροφόρα

Σοκ, υπέστησαν όσοι βρέθηκαν μπροστά στο απαράδεκτο θέαμα που δυστυχώς καταγράφει την ανέχεια της πολιτείας και την ασέβειά της, προς τους νεκρούς.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν νεκρό, να πέφτει από αυτοκίνητο τύπου βαν, στη μέση του δρόμου ενώ αυτό, ήταν εν κινήσει.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Αθαλάσσης στη Λευκωσία. Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν το περιστατικό στο SigmaLive, επισημαίνοντας ότι λόγω του σοκ που υπέστησαν αλλά και της άμεσης κινητοποίησης του οδηγού και του συνοδηγού για να μαζέψουν το νεκρό από το δρόμο, δεν κατάφεραν να  καταγράψουν τα στοιχεία του οχήματος.

Σημειώνουν ότι το όχημα δεν είχε καθόλου διακριτικά σε σχέση με το «γραφείο Τελετών» που εξυπηρετεί.

Όπως υποστηρίζουν οι καταγγελίες, μόλις οι οδηγός και συνοδηγός αντιλήφθηκαν ότι ο νεκρός ήταν πλέον στη μέση του δρόμου, σταμάτησαν αμέσως το όχημα και με γρήγορες κινήσεις το «μάζεψαν» και σιγουρεύτηκαν ότι κλείδωσαν καλά τις πόρτες του βαν.

Μάλιστα, το γεγονός από την ίδια στιγμή έγινε γνωστό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σήμερα διαχέεται μέσω κινητών τηλεφώνων στους πολίτες με μήνυμα το οποίο κινητοποιεί την κοινή γνώμη προκειμένου να εμπιστεύονται τα νόμιμα γραφεία τελετών για την σωστή μεταχείρισή τους.

Απαιτείται άμεσα η ψήφιση νομοσχεδίου - "Θα λογοδοτήσει στα ευρωπαικά διαστήρια το κράτος"

Το περιστατικό επαναφέρει την ανάγκη για την ψήφιση της νομοθεσίας η οποία συζητήθηκε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών σε συνεδρία της, στις 6 Ιουνίου 2013.

Πηγή: sigmalive.com