21 Μάιος 2016, 19:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Μάιος 2016, 20:05

Τα τελευταία νέα για την εκδήλωση μνήμης του ΥΕΘΑ στους Στύλους του Ολυμπίου Διός

  • Τα τελευταία νέα για την εκδήλωση μνήμης του ΥΕΘΑ στους Στύλους του Ολυμπίου Διός
    Στιγμιότυπο από την προετοιμασία των χορευτικών συγκροτημάτων στο χώρο της εκδήλωσης (φωτ.: Β. Καρυοφυλλίδης)
  • Τα τελευταία νέα για την εκδήλωση μνήμης του ΥΕΘΑ στους Στύλους του Ολυμπίου Διός
    Ο Ηλίας Υφαντίδης με παιδιά που παίρνουν μέρος στην εκδήλωση μνήμης στα παρασκήνια

Ο καιρός δεν είναι, τουλάχιστον μέχρι αυτήν την ώρα, σύμμαχος για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης που έχει διοργανώσει στους στύλους του Ολυμπίου Διός το υπουργείο Εθνικής Άμυνας μαζί με την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας και την Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδας.

Μια δυνατή βροχή, από τις 19:00 περίπου, έχει ξεσπάσει στην περιοχή γύρω από τον ιστορικό χώρο της Αθήνας και όλοι οι συμμετέχοντες που είχαν καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα για να είναι άψογοι επάνω στη σκηνή, Πόντιοι, Αρμένοι, καλλιτέχνες και χορευτές, προσπαθούν να προστατευτούν κάτω από τις τέντες που έχουν τοποθετηθεί μπροστά από την αρχαία εκκλησία.


Ο κόσμος περιμένει υπομονετικά να πληροροφορηθεί τι θα γίνει

Ο κόσμος βρίσκεται στις εξέδρες που έχουν τοποθετηθεί επιχειρώντας να… λύσει το παζλ του καιρού και ελπίζοντας να φτιάξει ο καιρός και να ξεκινήσει η σπουδαία εκδήλωση στην οποία είναι προγραμματισμένο να παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Κανείς δεν έχει επίσημη ενημέρωση για το τι θα γίνει. Όλοι είναι σε αναμονή περιμένοντας υπομονετικά να ξεκινήσει η εκδήλωση μνήμης που είναι αφιερωμένη στη Γενοκτονία Ποντίων και Αρμενίων.

Ρεπορτάζ: pontos-news.gr
Φωτογραφίες: Βασίλης Καρυοφυλλίδης

Εκδηλωσεις